Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε πυκνότερα μαλλιά μέσα σε τρεις μήνες;

Dercos Neogenic Gel-Fluide, το πρώτο πρόγραμμα πύκνωσης μαλλιών για χρήση σε κοντά μαλλιά

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο ποσοστό των αντρών, αλλά σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, αφορά και τις γυναίκες. Πλήττει το 75% των αντρών, αρχίζοντας ήδη από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, ενώ στις γυναίκες εμφανίζεται στο 25% του πληθυσμού στα 35-40 χρόνια τους, ενώ αυξάνεται στο 60%, μετά την εμμηνόπαυση.

Ποια είναι η καινοτομία της Vichy και πώς συνδέεται με τον κύκλο ζωής της τρίχας; 

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τις 3 φάσεις, την ανάπτυξη, την σταθεροποίηση κατά την οποία παραμένει σταθερή για 2-3 εβδομάδες και πλέον δεν αναπτύσσεται και τέλος την πτώση. Μέχρι να αρχίσει ένας νέος κύκλος με μια νέα τρίχα στη θέση της παλιάς, μεσολαβεί μια φάση ύπνωσης. Μέχρι σήμερα, όλες οι έρευνες στη θεραπεία της αλωπεκίας επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση των τριών φάσεων, ενώ η φάση ύπνωσης δεν αξιοποιούνταν. Η επιστημονική έρευνα της L’Oreal ανακάλυψε ότι, κατά τη φάση της ύπνωσης τα βλαστοκύτταρα παίζουν ρόλο-κλειδί καθώς έχουν τη μοναδική δύναμη να «ξυπνούν» τον ανενεργό βολβό και έτσι να δημιουργούνται νέες τρίχες.

 

VICHY_DERCOS_NEOGENIC_GEL

 

Η πρόταση της Vichy: To Dercos Neogenic Gel-Fluide με 5% Stemoxydine® είναι η 1η αγωγή αναγέννησης μαλλιών! Ιδανική για άνδρες και γυναίκες με κοντά μαλλιά που έχουν ορατά σημάδια αραίωσης και λεπτή τρίχα. Ο αριθμός των τριχών όπως και η πυκνότητα του τριχωτού αυξάνεται κατά 4%, έως  3300 τρίχες μέσα σε 3 μήνες. Επιπλέον, έχει ευχάριστο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και κολλώδη και σε συσκευασία με αντλία που επιτρέπει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Ακόμη η νέα του υφή προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία χρήσης για άτομα με κοντά μαλλιά γιατί:

  • Δεν τρέχει στο πρόσωπο
  • Στεγνώνει άμεσα και…
  • Βοηθάει το hair styling!

Πώς χρησιμοποιείται:  

  • 1 φορά την ημέρα για 3 μήνες, 1 φορά το χρόνο
  • 12 πιέσεις της αντλίας απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής και ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα
  • Εφαρμόζεται σε στεγνά ή νωπά μαλλιά. Δεν ξεβγάζεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here