Nail tattoos & tatoo effects: Τατουάζ για stylish νύχια

Τα τατουάζ έχουν το κοινό τους. Κι αυτό το κοινό τα λατρεύει και ενθουσιάζεται με κάθε νέα ιδέα και πρόκληση που πηγάζει από πρωτότυπα σχέδια. Πόσο μάλλον, όταν δεν περιορίζονται μόνο στο δέρμα αλλά επεκτείνονται και σε πιο ιδιαίτερα σημεία, όπως τα νύχια. Τα nail tattoos είναι μια νέα, super stylish πινελιά και αναμφίβολα η πιο cool ιδέα για το μανικιούρ σου. Ειδικά αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και θέλεις να «ξεφύγεις» από τα συμβατικά βερνίκια.

Ιδιαίτερα σχέδια, γράμματα και σύμβολα φιγουράρουν στην επιφάνεια των νυχιών κάνοντας τα απόλυτα δελεαστικά. Κι ενώ τα κλασσικά τατουάζ είναι μόνιμα, τα nail tattoos θα κερδίσουν την καρδιά σου. Δεν θα σε δεσμεύσουν μιας και προσφέρουν ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει, ότι μπορείς να να δοκιμάσεις μια ποικιλία σχεδίων που να αντικατοπτρίζουν την διάθεση, τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεσή σου. Προτού όμως υποκύψεις στην πιο ανερχόμενη τάση νυχιών, σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες.

Τί είναι τα nail tattoos;

Τα nail tattoos, δημιουργούνται «γραντζουνώντας» την επιφάνεια των νυχιών με πιστόλι τατουάζ και μελάνι. Δεδομένου ότι η επιφάνεια των νυχιών είναι πιο σκληρή σε σύγκριση με το δέρμα, είναι βασικό προαπαιτούμενο το ταλέντο αλλά και το σταθερό χέρι του καλλιτέχνη.

Το μυστικό είναι να επιλέξεις απλά, clean, μικροσκοπικά σχέδια και σύμβολα που θα δώσουν στα νύχια σου μια μοντέρνα όψη. Ο λόγος που τα nail tattoos είναι ημιμόνιμα, είναι το γεγονός ότι τα νύχια μακραίνουν και άρα το σχέδιο είναι προσωρινό μιας και δεν εισχωρεί στο βάθος αλλά εφαρμόζεται στην επιφάνεια. Έτσι, μπορεί τα τατουάζ που θα επιλέξεις να διατηρηθούν μέχρι και 6 μήνες.

Δημιούργησε μόνη σου tattoo effects με Nail Pen η με πολύ λεπτό μακραδοράκι νυχιών.

Αληθινά nail tattoos VS tattoo effect

Όσο πιο minimal το σχέδιο του τατουάζ τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι το αποτέλεσμα. Τα μαύρα σχήματα, οι κουκκίδες και οι λεπτές γραμμές, είναι στην κορυφή των προτιμήσεων. Αν όμως αγαπάς τα χρώματα, μπορείς να τολμήσεις και με πιο πολύχρωμα και ζωηρά μοτίβα. Ένα διάφανο top coat θα απογειώσει περισσότερο ό,τι σχέδιο κι αν επιλέξεις δίνοντας την απαραίτητη λάμψη.

Τα απλά σχέδια είναι τα καλύτερα και δεν χρειάζεται να μοιάζουν μεταξύ τους και μπορείς να τα δημιουργήσεις εύκολα με tattoo effect τεχνικές και λεπτά nail art μαρκαδοράκια!

Ωστόσο, εάν δεν θέλεις να «ενδώσεις» σε ένα πραγματικό τατουάζ, δοκίμασε το «tattoo effect». H nail artist σου μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια που μοιάζουν με πραγματικά τατουάζ. Αν έχεις κέφι για αυτοσχεδιασμό, δοκίμασε να πειραματιστείς μόνη σου χρησιμοποιώντας ειδικό μαρκαδοράκι για πολύ λεπτές γραμμές η στυλό για μανικιούρ που θα βρεις εύκολα ακόμα και online σε nail art καταστήματα. Αν δεν το έχεις με τη ζωγραφική, μπορείς πάντα να προμηθευτείς ειδικά αυτοκόλλητα νυχιών τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις πολύ εύκολα μόνη σου στα νύχια. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου διασκεδαστικό και απόλυτα stylish.

Είναι επίπονη η διαδικασία του nail tattoo;

Mια ένδειξη ότι τα τατουάζ στα νύχια σου πραγματοποιούνται σωστά, είναι η ήπια αίσθηση πίεσης κατά την διαδικασία, και όχι ο πόνος. Η πίεση αυτή, μοιάζει κατά πολύ με τον τροχό που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ. Εάν όμως έχεις πολύ αδύναμα νύχια τότε είναι πολύ πιθανό η διαδικασία να είναι λίγο πιο έντονη και ενοχλητική. Για ένα 100% ασφαλές και επιτυχημένο αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να απευθυνθείς σε έναν έμπειρο καλλιτέχνη καθώς το βάθος του τατουάζ είναι καθοριστικής σημασίας.

Κάτω από τα νύχια υπάρχει μαλακός ιστός που μπορεί να τραυματιστεί εάν γίνουν επιθετικές κινήσεις και ξεπεραστεί η επάνω επιφάνεια. Αν έχεις τραυματιστεί ποτέ σε αυτή την περιοχή, θα γνωρίζεις πόσο επώδυνο είναι αλλά και τι κινδύνους επιφυλάσσει, όπως οι μολύνσεις. Όσον αφορά το κόστος των nail tattoos, οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τον καλλιτέχνη, το σχέδιο που θα διαλέξεις και κατά πόσο λεπτομερές και πολύπλοκο θα είναι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ρωτήσεις έναν επαγγελματία tatoo artist και να τολμήσεις τη νέα τάση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στα άκρα σου.

Κείμενο της Aναστασίας Βαποράκηblessyou.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here