Δεν αντέχω το Kardashian look: O μακιγιέρ του Yves Saint Laurent δεν μασάει τα λόγια του

 

Τα βίντεο μεταμορφώσεων μπορεί να αρέσουν στον Lloyd Simmonds αλλά το contouring καθόλου

O διεθνής Make-up-Artist του Yves Saint Laurent Beauté ταξιδεύει σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Γεννημένος στον Καναδά και σε ένα περιβάλλον όπου η μόδα δεν έπαιζε ιδιαίτερο ρόλο χρειάστηκε να διδαχθεί πολλές φορές μόνο του κάποιο look και τελικά να μετακομίσει στην Ευρώπη για να κάνει καριέρα. Σήμερα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της σειράς του μακιγιάζ YSL και φημίζεται για την καινοτόμα (και αυστηρή) ματιά του. Ποια είναι όμως η γνώμη του Lloyd Simmonds…

Για την περίφημη παγκόσμια τρέλα του contouring: Έχει δηλώσει απερίφραστα ότι σιχαίνεται το look της Kim-Kardashian τονίζοντας παράλληλα ότι οι μεγάλες φωτογραφήσεις στα περιοδικά και στις διαφημιστικές καμπάνιες ασχολούνται με άλλα πράγματα και όχι με το πώς να είσαι “άψογος”, αλλά με το πως να κινείς το ενδιαφέρον και την προσοχή.

Για το σωστό μακιγιάζ σε κάθε ηλικία: Ένα καλό Make-up μπορεί να γυρίσει λίγο πίσω το χρόνο, ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος κάποια προϊόντα είναι καλό να αποφεύγονται, όπως βαριά foundations, σκιές με glitter και πολλή πούδρα δεν έχουν καλό αποτέλεσμα όταν το πρόσωπο έχει ρυτίδες. Το κραγιόν ταιριάζει σε κάθε ηλικία, απλώς τα gloss καλύτερα να προτιμώνται από νεαρότερες γυναίκες.

Για τα λάθη στο μακιγιάζ: Αυτό είναι κάτι που κατά τον ίδιο επιτρέπεται απεριόριστα, ειδικά εφόσον στο μακιγιάζ απομακρύνονται άμεσα και εύκολα, άρα μπορούμε να αρχίσουμε τους πειραματισμούς!

Για αυτά που τον ενοχλούν να βλέπει στο δρόμο:  “Το σκούρο μολύβι χειλιών που χρησιμοποιούν οι γυναίκες της Νότιας Ευρώπης δεν μου αρέσει, παρόλο που είναι αγαπητό, γιατί γερνάει το πρόσωπο. Και βέβαια το έντονο contouring μέσα στην ημέρα δείχνει γελοίο, αν και δυστυχώς στην Καλιφόρνια αυτή τη στιγμή το κάνουν σχεδόν όλες”.

Για το καλύτερο μακιγιάζ που μπορούμε να κάνουμε: Κόκκινα χείλη, πάντα μια καλή ιδέα κατά τον ίδιο αρκεί να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην ανεύρεση της κατάλληλης υφής. Και αν δεν έχουμε όρεξη να ασχοληθούμε με τα διάφορα πινέλα, προτείνει την εύκολη λύση ενός κρεμώδους κραγιόν που μπορούμε να απλώσουμε και με τα δάχτυλα στα χείλη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here