Εντυπωσιακό στήθος και χείλη χωρίς νυστέρι στο σπίτι: μια μοναδική καινοτομία

 

Το πρόβλημα: Κατά τη γήρανση του δέρματος, η ποσότητα υαλουρονικού οξέος μειώνεται σταδιακά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό  και απώλεια όγκου, ιδιαίτερα στα ζυγωματικά, τα μάγουλα και τα χείλη.

Η ιδέα: Το προϊόν Fillerina & Fillerina Plus περιέχει, για πρώτη φορά, ένα μείγμα έξι και οχτώ διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους και μεγέθους που  διεισδύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το γέμισμα των ιστών, την αύξηση του όγκου και την αναπλήρωση του δέρματος.

Η βράβευση: Ακόμη μία διεθνής αναγνώριση της πρωτοποριακής δερμοκαλλυντικής αγωγής Fillerina ήρθε στις 5 Δεκεμβρίου, όπου κέρδισε το βραβείο «Καινοτόμο προϊόν της Χρόνιας» στα Aesthetics Awards 2015, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο.  Αυτό το βραβείο απονέμεται στο πιο καινοτόμο και δυναμικό καλλυντικό προϊόν για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα το θαυματουργό Fillerina: H πρώτη γενιά αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη που χρησιμοποιείται ως καλλυντική θεραπεία στο σπίτι πήρε το όνομά της από το μηχανισμό γεμίσματος (filling) των ρυτίδων του προσώπου χάρη σε ένα μείγμα 6 διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος που διεισδύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος, γεμίζει τα πιο ορατά και βαθιά σημάδια γήρανσης (περιοχές με χαλάρωση, ρυτίδες και ανάγλυφο) και βελτιώνει τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιών.

Στην σειρά προϊόντων μπορεί κανείς να βρει την Fillerina Plus Κρέμα Ημέρας με SPF 15 που προσφέρει εντατική ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία, την Fillerina Plus Κρέμα Nυκτός και βέβαια την Fillerina Plus Κρέμα Mατιών και Χειλιών, αλλά αυτό που μας τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή είναι τα νέα προϊόντα αύξησης του στήθους και του όγκου στα χείλη. Φυσικά ζητήσαμε αμέσως να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες!

breast-firming-tretment low

Fillerina Breast Volume: Αύξηση Στήθους

Το προϊόν Fillerina Breast Volume είναι μια εντατική δερμοκαλλυντική αγωγή για αύξηση του όγκου του στήθους που επαναφέρει το σχήμα, την απαλότητα και τη σφριγηλότητα αυξάνοντας παράλληλα το μέγεθος του στήθους. Η συγκέντρωση των 6 μορίων υαλουρονικού οξέος φτάνει έως τις ενδιάμεσες και βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας αυξάνοντας τη σφριγηλότητα και τον όγκο!

Πώς λειτουργεί: Η εφαρμογή του προϊόντος Fillerina Breast Volume Gel (εντατική αγωγή) προτείνεται για 15 συνεχόμενες ημέρες και ολοκληρώνεται με την κρέμα Fillerina Breast Volume. Η αγωγή Fillerina Breast Volume μπορεί να επαναληφθεί 2-3 φορές το χρόνο, για παράδειγμα, ανά διαστήματα 3-4 μηνών.

Ανόρθωση και σύσφιξη: Αν πάλι αισθάνεστε ότι το στήθος έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ανόρθωση και σύσφιξη για αισθητική βελτίωση, μπορείτε να δοκιμάσετε την ειδική αγωγή Fillerina Σύσφιξη Στήθους που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό.
fillerina-lip-applboxD. Fillerina Lip Volume: Αύξηση του όγκου στα χείλη

Πώς λειτουργεί: Το Fillerina Lip Volume προάγει την αύξηση του όγκου των χειλιών χάρη στο μηχανισμό γεμίσματος και αύξησης όγκου των 6 μορίων υαλουρονικού οξέος, διαφορετικού μοριακού βάρους, τα οποία έχουν υποβληθεί σε δοκιμές ex-vivo για να αξιολογηθεί η ικανότητα διείσδυσής τους στις εξωτερικές και βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Το μείγμα των μορίων έχει ειδικά σχεδιαστεί για την επιδερμίδα των χειλιών ώστε να ενισχύεται η διείσδυση και η δράση γεμίσματος, γι’ αυτό και τα αποτελέσματα είναι τόσο θεαματικά.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here