Η Gigi μπαίνει δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς;

 

Και οι fans ενθουσιάζονται

Σαν λάτρεις καθετί νέου που αγαπάμε την Gigi Hadid, όχι μόνο επειδή είναι καλή σε αυτό που κάνει αλλά επειδή έχει τα guts να υπερασπίζεται τις καμπύλες της δίνοντας κουράγιο σε όλες μας, η είδηση ότι σύντομα σκοπεύει να πατήσει το Enter στην βιομηχανία της ομορφιάς μόνο χαρούμενες μας κάνει. Λεπτομέρειες πολλές δεν είναι γνωστές, αλλά η είδηση είναι βέβαιη. Την μετέφερε το ίδιο το μοντέλο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το περιοδικό WWD, αναφέροντας ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει την προσωπική της σειρά μακιγιάζ. Όπως δήλωσε α της άρεσε πολύ να δημιουργήσει μια τέτοια σειρά “μαζί με την Sephora, την Walgreens ή την Target”.

Το πότε και το με ποιον θα υλοποιήσει το σχέδιο αυτό δεν είναι εξακριβωμένο, ωστόσο σίγουρα αυτή η ανακοίνσωη αποτελεί τον προάγγελο. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι ο Steven Waldberg, Αντιπρόεδρος της Maybelline (της οποίας η Gigi Hadid είναι εκπρόσωπος) έχει δηλώσει για την 21χρονη: “Είναι φρέσκια, πανέμορφη και έχει απίστευτη θέληση (…) Θα κάνουμε πολλά ακόμη πράγματα με την Gigi”.

Εμείς θα περιμένουμε υπομονετικά, μαντεύοντας από τώρα ότι το βασικό look της συλλογής θα είναι σίγουρα φυσικό, με πολλές ροζ αποχρώσεις στα κραγιόν και ένα εντυπωσιακό eyeliner, αν βασιστούμε στο makeup look που επιλέγει συνήθως το μοντέλο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here