Η Isabella Rossellini επιστρέφει στην Lancôme

 

Μια επάνοδος που θα συζητηθεί

Και ποιος δεν θυμάται το γοητευτικό χαμόγελο της Isabella Rossellini που στόλιζε για χρόνια τις διαφημίσεις της Lancôme – ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και για 14 ολόκληρα χρόνια ήταν το πρόσωπο του αγαπημένου beauty brand. Η Lancôme μάλιστα ενημέρωσε πρόσφατα το κοινό σε μια επίσημη ανακοίνωσή της ότι η η πρωταγωνίστρια του Blue Velvet θα αρχίσει και πάλι να λάμπει στο ρόλο της μούσας της όταν αρχίσει να μοιράζεται μαζί μας μικρά μυστικά της ομορφιάς της και την γνώμη της για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να την αποκτήσει και να την διατηρήσει.

“Εκτός από τις αξίες της Lancôme, που η Isabella εκπροσωπεί τόσο υπέροχα και ουσιαστικά, ενσωματώνει και την ιδέα μιας πλήρους ομορφιάς που είναι συνώνυμη της ευεξίας”, δηλώνει η Françoise Lehmann, General Manager της Lancôme. Η ηθοποιός που σήμερα διανύει το 63ο έτος της ηλικίας της μπαίνει έτσι και πάλι σε μία πανέμορφη “παρέα” που απαρτίζεται από σταρ όπως η Kate Winslet, η Julia Roberts και η Penélope Cruz.

Το trend της εποχής: Η επιλογή αυτή δείχνει ότι κάποιος μέσα στα γραφεία του beauty brand αφουγκράστηκε σίγουρα την τάση που θέλει μεγάλα προϊόντα να διαφημίζονται από ετερόκλητα μοντέλα που δεν συμβαδίζουν απόλυτα με τα καθιερωμένα πρότυπα νεότητας και ομορφιάς. Έτσι η Isabella Rossellini δεν είναι η μόνη ηθοποιός της ηλικίας της που γίνει Πρέσβειρα Ομορφιάς. Η Susan Sarandon επίσης εκτέλεσε χρέη Ambassadress φέτος για την L’Oréal Paris, η Charlotte Rampling πρωταγωνίστησε το 2015 σε μια καμπάνια κραγιόν της NARS και η Jessica Lange είναι ήδη από το 2014 το πρόσωπο Marc Jacobs Beauty.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here