Η Marion Cotillard στη καμπάνια Chanel N°5

Η Marion Cotillard ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του εμβληματικού αρώματος Chanel N°5

Δεκάξι χρόνια μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με δημιουργία Υψηλής Ραπτικής Chanel στη πρεμιέρα τος ταινίας “Οι Ατελείωτοι Αρραβώνες” του Jean-Pierre Jeunet, η αγαπημένη μας Marion Cotillard, γίνεται για πρώτη φορά πρωταγωνίστρια σε καμπάνια αρώματος. Και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο εκτός από το εμβληματικό N°5 του οίκου Chanel.

Marion Cotillard, 2020

Η συγκλονιστική ερμηνεία στη κινηματογραφική βιογραφία της Édith Piaf «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο» χάρισε μια σειρά από βραβεύσεις στη Marion Cotillard. Ανάμεσά τους ήταν Χρυσή Σφαίρα, Βραβείο César, διάκριση BAFTA και Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου. Οι σημαντικές στιγμές της καριέρας της συνεχίστηκαν με τη συμμετοχή στο Inception του Christopher Nolan, με το Μεσάνυχτα στο Παρίσι του Woody Allen και το εξαιρετικό Κάποτε στη Νέα Υόρκη όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Joaquin Phoenix.


Στις αρχές της χρονιάς η Marion Cotillard ταξίδεψε έως τη Ανταρκτική για την ερευνητική καμπάνια Pole To Pole της Greenpeace.

Αυθεντική και συνεπής η Marion Cotillard είναι κάτι παραπάνω από πρωταγωνίστρια. Συνειδητοποιημένη ακτιβίστρια είναι πρέσβειρα του ιδρύματος Association Wayanga για την ενίσχυση των αυτοχθόνων του Αμαζονίου. Πριν λίγες εβδομάδες ηγήθηκε της ερευνητικής καμπάνιας Pole To Pole της Greenpeace. Ταξίδεψε έως την Ανταρκτική για να στηρίξει την προστασία των ωκεανών. “Ο πλανήτης μας είναι γαλάζιος. Οι ωκεανοί καταλαμβάνουν περισσότερη έκταση απ΄ ότι όλες οι ήπειροι μαζί. Είναι υποχρέωση μας να προστατεύουμε τους θαλάσσιους πόρους.” δήλωσε σχετικά η ηθοποιός. Ιδανική εκπρόσωπος της κλασσικής Γαλλικής φινέτσας, η Marion Cotillard πρόκειται να προσθέσει νότες ατίθασης κομψότητας στη νέα καμπάνια του διαχρονικού Chanel N°5 που θα λανσαριστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Κείμενο Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here