Κορωνοϊός: Μια καρδιά για τους ήρωες

Η μάχη με τον κορωνοϊό συνεχίζεται παρά τη χαλάρωση των μέτρων ασφαλείας. Και η Clinique μας θυμίζει πως αξίζει να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχες για να είμαστε σήμερα ασφαλείς.

Έχοντας πρωτοστατήσει ήδη στις συνεισφορές και στις δωρεές αλληλεγγύης του Ομίλου Estée Lauder Companies Inc. τώρα η Clinique αποτίνει ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε. Όχημα της νέας εκστρατείας της Clinique, είναι μια νέα παγκόσμια καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Διεξάγεται online. Έχει με τίτλο «Hearts for our heroes». Και σε προσκαλεί να πάρεις μέρος ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ανάρτηση στην οποία θα εμφανίζεται το hashtag #SeeAHeartSendAHeart.

“Από τα βάθη της καρδιάς μας”

Είναι εύκολο να δείξεις και εσύ την ευγνωμοσύνη σου στις γυναίκες και στους άντρες που εργάζονται στον τομέα της Περίθαλψης. Πάρε παράδειγμα από την πρόσφατη ανάρτηση της παγκόσμια πρέσβειρα της Clinique Emilia Clarke.

Αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones και παγκόσμια πρέσβειρα της Clinique, η Emilia Clarke πήρε μέρος στη καμπάνια
#SeeAHeartSendAHeart ζωγραφίζοντας στον καθρέφτη της μια καρδιά και ανεβάζοντας στο instagram αυτή την φωτογραφία.

Είναι απλό! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να σχεδιάσεις μια καρδιά με το αγαπημένο σου κραγιόν Clinique σε ένα καθρέφτη, στην οθόνη του κινητού σου, σε ένα τζάμι η όπου αλλού θέλεις. Βγάλε μια φωτογραφία. Και μοιράσου την ευγνωμοσύνη σου στα social media προσθέτοντας στην ανάρτηση σου το hashtag #SeeAHeartSendAHeart και τα tags @clinique και @clinique_greece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here