Μαγνητικές Μάσκες: Ίσως το καλύτερο νέο προϊόν για το πρόσωπο

Είναι οι μαγνητικές μάσκες το μέλλον της κοσμετολογίας και της ομορφιάς;

Είναι όντως τόσο θαυματουργές; Αξίζουν την, ομολογουμένως υψηλή τους, τιμή; Τι είναι; Τι προσφέρουν; Και πόσοι λόγοι υπάρχουν για να γίνουν και το δικό σας καινούργιο αγαπημένο προϊόν ομορφιάς;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το τοπίο γύρω από την περιποίηση του προσώπου είναι ατελείωτο και κάπως θολό. Τα προϊόντα κυριολεκτικά άπειρα, και όλα υπόσχονται καλύτερο, καθαρότερο και πιο λαμπερό δέρμα.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Οι μάσκες που αφαιρούνται με την δύναμη του μαγνητισμού, έρχονται κατευθείαν από την Κορέα (πάλι) και η χρήση τους είναι πολύ απλή. Εφαρμόζετε σε στεγνό πρόσωπο την μάσκα με την ειδική σπάτουλα που περιέχεται στην συσκευασία. Περιμένετε τρία με δέκα λεπτά, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Στην συνέχεια, τυλίγετε τον μαγνήτη, που επίσης περιλαμβάνεται στην συσκευασία, με μια χαρτοπετσέτα και την αφήνετε να γλιστρήσει επάνω στο δέρμα,  αφήνοντας έτσι το μαγνήτη να ξεκολλήσει το προϊόν από το πρόσωπό σας. Θα αφήσει το δέρμα σας ιδιαίτερα λιπαρό. Και εκεί έρχεται και το κλειδί του προϊόντος. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ προκειμένου να απορροφηθούν τα ενυδατικά στοιχεία και να εισχωρήσουν ακόμα βαθύτερα.

Πέραν των γνωστών υποσχέσεων που δίνει ένα τέτοιο προϊόν, προσθέστε το ελαφρύ μασάζ το οποίο γίνεται κατά την διάρκεια της αφαίρεσης και στο στάδιο της απορρόφησης. Η τιμή της “The Milky Dress Black Luster Mask” όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη κρέμα, είναι άγνωστη μιας και προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο στο εξωτερικό έναντι 52 δολαρίων.

Στα υπέρ της είναι, ότι μπορούμε να την κάνουμε πραγματικά οπουδήποτε μιας και η απουσία νερού είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική, ενώ ενδείκνυται ιδιαίτερα για τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

Περιμένουμε εναγωνίως τα νέα για την έλευσή της στη χώρα μας, ώστε να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε από κοντά τα επίπεδα χρυσού που κρύβει μέσα της.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες: 

 

Από την Εύη Τσανάκα 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here