Νικητές Prix de Beauté 2020 Δερμοκαλλυντικά Αντηλιακή Προστασία

ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της ενότητας Δερμοκαλλυντικά – Αντηλιακή Προστασία.

Χρυσό Βραβείο Anthelios Shaka Fluid SPF 50+, La Roche Posay

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία αντηλιακής προστασίας Anthelios που έχει κερδί­σει την εμπιστοσύνη 60.000 δερμα­τολόγων σε όλο τον κόσμο. Πρωτοπο­ριακό αντηλιακό που προσφέρει ευ­ρέος φάσματος προστασία με την υψη­λότερη προστασία UVA από όλα τα προϊόντα της μάρκας. Πατενταρισμένη καινοτομία, η προηγμένη τεχνολογία Intelimer που εγγυάται την πιο ανάλα­φρη, αόρατη σε συνδυασμό με εξαι­ρετικά ανθεκτική προστασία και το λι­γότερο λιπαρό φινίρισμα. Δεν αφήνει λευκά ίχνη, δεν τσούζει τα μάτια, είναι ανθεκτικό σε νερό, αέρα και άμμο. Κα­τάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Αργυρό Βραβείο Photoderm Nude Touch SPF 50+, Bioderma

Προϊόν νέας γενιάς που συνδυάζει πο­λύ υψηλή αντηλιακή προστασία SPF 50+/UVA 25 με100% φυσικά φίλτρα, κάλυψη makeup και έλεγχο λιπαρό­τητας για 8 ώρες. Δημιουργεί νέα τά­ση στο φαρμακείο nude touch για αί­σθηση «γυμνού δέρματος» με απίστευ­τα λεπτόρρευστη υφή που ενισχύει λάμψη, μειώνει ατέλειες. Επαναστατι­κή φόρμουλα που «παντρεύει» φυσι­κά φίλτρα με καινοτομική τεχνολογία «liquid to powder», η οποία μεταμορ­φώνει την ανάλαφρη υφή σε πούδρα σε επαφή με το δέρμα. Αποτέλεσμα: ματ, ομοιόμορφη κάλυψη, προστασία από UV, γυαλάδα. Κατάλληλο για μει­κτό/λιπαρό δέρμα. 3 αποχρώσεις (natural, light, golden).

Χάλκινο Βραβείο Sunscreen cream-to-powder & fluid-to-powder SPF 50+, Frezyderm

Νέα, πρωτοποριακή σειρά που συνδυ­άζει αποτελεσματική ηλιοπροστασία με τη νέα τάση μεταμόρφωσης υφής. Και­νοτομίες: Transforming Textures που με­τατρέπει την υφή της ελαφριάς κρέμας και του γαλακτώματος σε μοναδική αί­σθηση πούδρας. White Peony Pure, με εκχύλισμα λευκής παιώνιας που ενι­σχύει τον επιδερμικό φραγμό, μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας, βελ­τιώνει τους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Και τα δυο προϊόντα προσφέρουν πολύ υψηλή ηλιοπροστα­σία SPF50+, αντιμετωπίζουν και προ­στατεύουν από ξηρότητα, πρόωρη γή­ρανση. Αποτέλεσμα: καλλυντική ευχα­ρίστηση και φροντίδα με μία κίνηση. Αν­θεκτικά στο νερό, χωρίς parabens.

Ανακαλύψτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας Δερμοκαλλυντικά – Αντηλιακή Προστασία κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here