Νικητές Prix de Beauté 2020 Περιποίηση προσώπου

Η ηθοποιός Clémence Poésy ήταν η μούσα της Shisheido για την καμπάνια της Wrinkle Smoothing Cream της σειράς Benefiance.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της κατηγορίας Επιλεκτική Περιποίηση Προσώπου.

Χρυσό Βραβείο Wrinkle Smoothing Cream της σειράς Benefiance, Shiseido

Νέα εποχή στην περιποίηση που συν­δυάζει τη δύναμη της νευροεπιστήμης με δραστικά συστατικά αντιγήρανσης. Καινοτόμα, αποκλειστική ReNeura Technology+™ σε ανανεωμένη εκδοχή που βελτιστοποιεί τον τρόπο που η επι­δερμίδα συλλέγει μηνύματα και μετα­φέρει πληροφορίες προάγοντας την αποτελεσματική αφομοίωση ενεργών συστατικών. Πρωτοποριακή σύνθεση με KOMBU-Bounce Complex που προ­στατεύει την ακεραιότητα του βασικού φλοιού της επιδερμίδας και ενεργά συ­στατικά mukurossi, turmeric, chlorella που καταπολεμούν φωτογήρανση και βοηθάνε στην πρόληψη της καταστρο­φής των ελαστικών ινών. Βελούδινη υφή και καταπραϋντικό άρωμα βασι­σμένο στις αρχές της αρωματολογίας. Πιο νεανική όψη μετά από δύο εβδο­μάδες. Για κανονική/μεικτή επιδερμίδα.

Αργυρό βραβείο Ultra Facial Cream, Kiehl’s

Αντικείμενο λατρείας από το 2006 και Νο1 προϊόν σε πωλήσεις της μάρκας παγκοσμίως, που γίνεται πιο εμβληματικό με βελτιωμένες επι­δόσεις ενυδάτωσης. Νέα σύνθεση με γλυκοπρωτεΐνη θαλάσσιων πά­γων για προστασία και βαθιά ενυδά­τωση και σκουαλένιο ελιάς, εξευγε­νισμένο ενυδατικό έλαιο, για ενίσχυ­ση και αποκατάσταση του δερματικού ενυδατικού φραγμού. Κλινικά απο­δεδειγμένο ότι αφήνει την επιδερμί­δα 2,3x πιο ενυδατωμένη, ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές, ενώ είναι κα­τάλληλη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Εντυ­πωσιακό αποτέλεσμα: επιδερμίδα πιο απαλή και λεία με ορατά πιο υγιή όψη. Με ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή. Χωρίς parabens, καρβαμίδιο, T.E.A.

Χάλκινο βραβείο νέα σειρά Αbeille Royale, Guerlain

Πλήρης σειρά για ρυτίδες και σφριγη­λότητα με σταρ προϊόντα τα Youth Watery Oil και Double Renew & Repair Serum και τέσσερις κρέμες με νέα σύν­θεση. Black Bee Repair Technology με εξαιρετικά πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πα­νίσχυρο μέλι από μαύρες μέλισσες – προστατευμένο είδος στο διατηρημένο οικοσύστημα Ouessant και αποκλειστι­κό βασιλικό πολτό. Συνδυάζεται με δι­αφορετικό συστατικό σε κάθε κρέμα: Day cream normal/combination με σύ­μπλεγμα πρόπολης για εξισορρόπηση σμήγματος. Day cream normal & rich σε δύο υφές με παράγωγο της βιταμί­νης C για επανόρθωση και λάμψη, Night Cream με βιταμίνη Ε για ενίσχυση ελαστικότητας.

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here