Νικητές Prix de Beauté 2020 Περιποίηση μαλλιών

Αν έχετε ξανθά μαλλιά τότε ξέρετε γιατί χαρίσατε το Χρυσό Βραβείο των Prix de Beaute 2020 στη σειρά Blond Absolu της Kerastase Paris.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της κατηγορίας Επιλεκτική Περιποίηση Μαλλιών.

Χρυσό Βραβείο, σειρά Blond Absolu, Kerastase

Περιποίηση για κάθε τύπο και τόνο ξανθού. Προηγµένη έρευνα και πρωτοποριακή προσέγγιση που συνδέει τη διπλή ανάγκη των ξανθών µαλλιών για βαθιά επανόρθωση και εξουδετέρωση θερµών τόνων. Αντλεί έµπνευση από την περιποίηση της επιδερµίδας. Δηµιουργεί σύµπλοκο ενεργών συστατικών για το πιο ακραίο ξανθό: υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και άνθος εντελβάις µε αντιοξειδωτική δύναµη. Καινοτοµία, οι υπεριώδεις παράγοντες εξουδετέρωσης µε µπλε-µοβ χρωµοµόρια που αποµακρύνουν τους ανεπιθύµητους υποτόνους. Έξι προϊόντα που συνδυάζονται σε εξατοµικευµένα τελετουργικά για λούσιµο, περιποίηση, φορµάρισµα µε τη συµβουλή του κοµµωτή για χρήση και στο σπίτι. Τα µαλλιά επανορθώνονται, το ξανθό φωτίζεται.

Αργυρό Βραβείο, Fusion Luxury Mask, Philip Martin’s®

Premium ενυδατική μάσκα φυσικής προέλευσης που υιοθετεί τη φιλοσο­φία του brand. Δηλαδή την αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο, το περιβάλ­λον, την ομορφιά. Είναι ιδανική για ξη­ρά και φθαρμένα μαλλιά που ταλαι­πωρούνται από τεχνικές διεργασίες (balayage, ανταύγειες, έντονα ξανθά) και πολύ συχνό styling. Σύνθεση με βι­ολογικά εκχυλίσματα πλούσια σε θρε­πτικά και αντιγηραντικά συστατικά, απουσία parabens, sls, propylene glycol. Αποτέλεσμα: ενυδάτωση, θρέψη των μαλλιών από τον πυρήνα, λάμψη που διαρκεί, μείωση φριζαρίσματος και σπα­σίματος στις άκρες, επιβράδυνση της εμφάνισης ψαλίδας.

Χάλκινο Βραβείο, σειρά Curl, Bumble & Bumble

Τρία προϊόντα για υγιείς, λαμπερές μπούκλες. Curl Anti-Humidity Gel-Oil με εκχυλίσματα τροπικών ελαίων που αντιμετωπίζει το φριζάρισμα συνδυάζοντας το δυνατό κράτημα ενός gel, με τη θρέψη ενός ελαίου για μπούκλες με λάμψη, κίνηση. Μάσκα Curl Butter Masque για πλούσια ενυδάτωση σε βάθος, ενίσχυση κίνησης, ζωντάνιας, λάμψης. Curl Luminous Oil Spray με εξωτικό μείγμα ελαίων που ενυδατώ­νει τις «διψασμένες» μπούκλες, προ­στατεύει από θερμότητα και ήλιο (φίλ­τρα UV), αντιμετωπίζει φριζάρισμα, δί­νει δομή, χαρίζει λάμψη. Εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά ή κατά τη διάρκεια του styling για απίθανη λάμψη. Ιδανικό για θαμπά και ξηρά κυματιστά ή σγουρά μαλλιά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here