Πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς: Η νέα ανακάλυψη

Η τεχνολογία ήρθε για να ξεκουράσει όχι μόνο την επιδερμίδα αλλά και το πρόγραμμά μας.

Η περιποίηση και η ομορφιά δεν γνωρίζουν ηλικία ή διαθέσιμο χρόνο και η παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς έδειξε επιτέλους να το καταλαβαίνει. Σεβόμενη την σύγχρονη γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους μέσα σε μία μονάχα καθημερινότητα, μελέτησε και βρήκε τις  πιο τέλειες φόρμουλες. Γιατί, μπορεί ο χρόνος μας να είναι πολύτιμος, αλλά το ίδιο ισχύει και για το δέρμα μας. Εταιρείες κολοσσοί όπως η Biotherm, η Clinique και η Estee Lauder μας παρουσιάζουν τώρα τη νέα τους τεχνολογία.

Αρχή όλων είναι η λογική της ελαχιστοποίησης των προϊόντων που χρειαζόμασταν μέχρι τώρα. Οι μάσκες προσώπου ενοποιούνται με τα αντίστοιχα peelings και το serum ματιών με την κρέμα της συγκεκριμένης περιοχής. Κάπως έτσι γεννήθηκαν και τα παρακάτω προϊόντα.

Πώς θα εφαρμόσουμε τα νέα πολυχρηστικά προϊόντα; 

Κρέμα και μάσκα μαζίΕφαρμόζουμε το προϊόν σε στεγνό αλλά καθαρό δέρμα και αφήνουμε για πέντε λεπτά. Και έτσι λειτουργεί η μάσκα. Βρέχοντας όμως τα ακροδάχτυλα μας και κάνοντας κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, ενεργοποιούμε τους λεπτούς κόκκους που περιέχονται. Έτσι, πετυχαίνετε την πιο «ευγενική» απολέπιση που έχετε ποτέ φανταστεί.  «Μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή». Μας ενημερώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας και εμείς ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε.

Serum κρέμα ματιών, δύο σε ένα: Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που περνούν αμέτρητες ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τότε, θα λατρέψετε αυτό που ακολουθεί. Serum και κρέμα ματιών ενώθηκαν και μπήκαν στις πιο κομψές συσκευασίες που μπορείτε να σκεφτείτε. Τα αγαπήσαμε γιατί είναι πολύ λεπτόρρευστα και σαν άλλα μαγικά ραβδάκια μπορούν να χαρίσουν άμεση λάμψη στο βλέμμα ακόμα και αν τα εφαρμόσουμε πάνω από το μακιγιάζ μας και σε συνδυασμό με το concealer μας για ταυτόχρονη θρέψη και αποχρωματισμό. Και τέλος, γιατί έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να μπορούμε να τα έχουμε παντού και πάντα μαζί μας. Σας πείσαμε;

  • Biotherm Skin Best Wonder Mud

Από την Εύη Τσανάκα 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here