Τα Soap Brows είναι η μέθοδος που περιμέναμε για τέλειο σχήμα φρυδιών

 

Πώς τα καταφέρνουν τα διάσημα κορίτσια και έχουν πάντοτε άψογο στιλ; 

Αν ρωτήσει κανείς την Gigi Hadid και τις φίλες της πως γίνεται να δείχνουν πάντοτε αψεγάδιαστες μπροστά σοτν φακό των παπαράτσι, σίγουρα θα απαντήσουν συνομωτικά ότι ένα μυστικό-κλειδί είναι τα σωστά φροντισμένα φρύδια. Αλλά για αυτό δεν χρειάζεται κανείς πάντα έναν μακιγιέρ δίπλα του. Αρκεί να γνωρίζει τα νέα εργαλεία του μακιγιάζ που κυκλοφορούν στην αγορά για την ευκολία μας. Πολύ πριν από το gel ή το κερί φρυδιών, οι μεγάλες ντίβες του Χόλιγουντ χρησιμοποιούσαν ένα απλό κόλπο για να διατηρούν τα φρύδια τους σε τέλεια κατάσταση.

landscape-1477344508-soap

Soap Brows: Πώς λειτουργεί 
Το μόνο που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε την μέθοδο αυτή είναι ένα κλασικό σαπούνι και ένα μικρό βουρτσάκι. Βρέξτε αρχικά το βουρτσάκι και περάστε το πάνω από την μπάρα του σαπουνιού μέχρι να τραβήξει αρκετό προϊόν. Στη συνέχεια χτενίστε τα φρύδια προς τα πάνω ή προς τα κάτω ώστε να πάρουν το επιθυμητό σχήμα. Το κράτημα θα είναι τέλειο από μόνο του, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε το χρώμα με λίγη πούδρα ή να συμπληρώσετε το σχήμα με ένα μολύβι φρυδιών.

Γιατί να δοκιμάσετε τα Soap Brows;
Ο λόγος είναι απλός: Η μέθοδος λειτουργεί. Τα σαπούνια περιέχουν στη σύνθεσή τους αρκετό κερί και αυτό βοηθάει στο να σχηματίζει όμορφα φρύδια και να τα διατηρεί στο σωστό σχήμα. Επιπλέον η σύνθεση των σαπουνιών επιβαρύνει λιγότερα τις λεπτές τρίχες από τα αντίστοιχα gel αλλά δίνει καλύτερο κράτημα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here