Τατιάνα Μπλάτνικ x La Mer: Ομορφιά & βιωσιμότητα

Τατιάνα Μπλάτνικ

Διεθνής προσωπικότητα με έμφυτη αριστοκρατική κομψότητα, η Τατιάνα Μπλάτνικ, αναλαμβάνει ρόλο πρέσβειρας του premium οίκου ομορφιάς La Mer για την ελληνική αγορά.

Στο πρόσωπο της Τατιάνας Μπλάτνικ, η La Mer συναντά τον ιδανικό εκφραστή της. Μια γυναίκα που αγκαλιάζει τον χρόνο γεμάτη εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Μια γυναίκα που θέλει η επιδερμίδα της να ακτινοβολεί και που γνωρίζει πως η La Mer μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχος ομορφιάς της. Η δύναμη της θάλασσας, τα φυσικά συστατικά και το χρυσό ελιξίριο Miracle Broth, που βρίσκονται στην καρδιά των προϊόντων La Mer είναι τα στοιχεία που κάνουν το πολυτελές brand να ξεχωρίζει. Και να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της Τατιάνας.

Βιωσιμότητα και διαχρονικές αξίες

“Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι μέρος της οικογένειας του εμβληματικού brand της La Mer”, σχολίασε σχετικά η Τατιάνα Μπλάτνικ. “Μεγάλωσα με την εικόνα της μητέρας μου να χρησιμοποιεί τα προϊόντα αυτά στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της. Κάθε Χριστούγεννα, θα μου έκανε δώρο την Crème de La Mer. Πραγματικά λάτρευα το μοναδικό αυτό βάζο, επομένως η συνεργασία με τη La Mer μου είναι ήδη τόσο οικεία. Η La Mer είναι ένα brand που φέρει τις δικές του αξίες. Προωθεί την βιωσιμότητα και την καινοτομία. Και αυτό ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου πεποιθήσεις. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της φίρμας είναι τα θαλάσσια φύκια. Συλλέγονται με το χέρι για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση των σπάνιων φυσικών βιοτόπων για το μέλλον. Πρόκειται για μια αντανάκλαση της μεταβίβασης βιώσιμων προϊόντων και αξιών μεταξύ γενεών.”

Κοινωνική ευθύνη

Η συνεργασία της La Mer με την Τατιάνα Μπλάνικ βασίζεται σε πολλά περισσότερα από τη λάμψη και την ομορφιά. Ιδρύτρια της νεοσύστατης οργάνωσης “BREATHE” που στόχο έχει να ενημερώσει το κοινό για τις πνευματικές ασθένειες και να δημιουργήσει πιο υγιείς και πιο ευαίσθητες κοινωνίες, η Τατιάνα λατρεύει να χαρίζει «φωνή» στους άλλους. Παράλληλα η La Mer φημίζεται για την ενεργή φιλανθρωπική δράση και για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Είναι στοιχείο που ορίζει το brand La Mer σε κάθε του έκφανση. Από την ποιότητα των προϊόντων έως τη χειρωνακτική συγκομιδή των θαλάσσιων συστατικών από τα βάθη της θάλασσας και την στήριξη της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών.

“Το Ίδρυμα Blue Heart Foundation για την προστασία των ωκεανών, που υποστηρίζει η La Mer, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ” σημειώνει η Τατιάνα. “Τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ να πορευτώ από κοινού με αυτήν την πρωτοβουλία της La Mer. Θέλω να συμβάλω ενεργά στην ευαισθητοποίηση γύρω από τη ζωτική σημασία του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μαζί, μπορούμε να είμαστε μέρος αυτής της αλυσιδωτής δράσης με μόνο σκοπό τη θετική αλλαγή. Για τον εαυτό μας, την υγεία μας, τις κοινότητές μας και το περιβάλλον.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here