Το νέο Dolce & Gabbana The One έχει κάτι από Game of Thrones

 

Συγκεκριμένα τους πιο διάσημους ηθοποιούς του για πρωταγωνιστές της καμπάνιας! 

H σειρά “Game of Thrones” ακόμη μας κρατάει ξάγρυπνους τα βράδια, με το ερώτημα “ποιος θα είναι ο εκλεκτός” να πλανάται ακόμη στην ατμόσφαιρα. Οι Dolce & Gabbana, ωστόσο, έχουν αποφασίσει ήδη για το Happy End που θα έρθει, δίνοντας στην Emilia Clarke και τον Kit Harington τον τίτλο “The One”. Βέβαια μια κοινή φωτογράφηση των δύο αστέρων δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά η Emilia Clarke διαφήμισε ήδη το γυναικείο άρωμα, ενώ ο Kit Harington το ανδρικό.

Η Emilia Clarke στο δικό της κλιπ καταλήγει σε έναν ιταλικό γάμο, χορεύει και τρώει σπαγγέτι, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων αποχωρίστηκε για λίγο την μακριά κατάξανθη περούκα της και εμφανίζεται με το φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών της και ένα μικρό μαύρο, κλασικό και ιταλικό φόρεμα του οίκου. Μπορούμε να φανταστούμε από τώρα τον Kit Harington να βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά της, μια που και εκείνος, στο ίδιο χαλαρό στιλ, περιπλανιέται στους δρόμους της Νάπολης, απολαμβάνει την ιταλική Dolce Vita και παρασύρεται από ένα πλήθος που χορεύει και τραγουδάει.

Μπορεί, λοιπόν, η σκηνοθεσία του Matteo Garrone να παρουσιάζει δύο διαφορετικές ιστορίες, αλλά δεν αποκλείεται οι Dolce & Gabbana να περιμένουν το αίσιο τέλος του “Game of Thrones” για να γυρίσουν και μία κοινή καμπάνια. Σε κάθε περίπτωση, η Clarke και ο Harington, που ερμηνεύουν αντίστοιχα τους ρόλους της Daenerys Targaryen και του Jon Snow, είχαν ανακοινωθεί ως πρωταγωνιστές της καμπάνιας ήδη από τον Μάιο, απλώς τώρα μπορούμε να δούμε και τις εικόνες, άρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον ιταλικό οίκο μόδας για spoiler!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here