Lancôme Idôle Νοw: Άρωμα ωδή στη δυναμικότητα

Zendaya

Η συναρπαστική καμπάνια για το ανανεωμένο, εμβληματικό άρωμα Lancôme Idôle Νοw καλεί όλες τις γυναίκες σε ένα δυναμικό οσφρητικό ταξίδι. H Zendaya, ως ambassador, εμφανίζεται πιο ατίθαση, τολμηρή και δυνατή από ποτέ. Έχοντας επιτύχει το πλήρες δυναμικό της, η ισχυρή μούσα της Lancôme ενσαρκώνει στην εντέλεια το μοντέρνο πνεύμα του Idôle. ‘Ηδη από το 2019, η πολυτελής εταιρεία ομορφιάς, αφιέρωσε ένα γυναικείο άρωμα σε μια νέα γενιά γυναικών. Σε μια γενιά που αλλάζει τους κανόνες της ενδυνάμωσης. Στην πάροδο των ετών, αυτή η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης για το Idôle, μετατρέποντάς το στο άρωμα ενός αύριο που χτίζεται ημέρα με την ημέρα.

Το 2023, η επιθυμία για έναν αλλιώτικο κόσμο είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Με το νέο άρωμα Idôle Νοw, η Lancôme υποστηρίζει μια υπεύθυνη αρωματοποιία, ενώ παράλληλα ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της κοινότητας Idôle. Εμπνευσμένο από ένα πιο λαμπρό αύριο, εκφράζει την “ξεσηκωτική” παρόρμηση της ένταξης στο ασταμάτητο κίνημα μιας ομάδας γυναικών που ενώνουν τις δυνάμεις τους και απελευθερώνουν την ισχύ τους.

Νέοι ορίζοντες στη σύγχρονη αρωματοποιία

Εμπνευσμένο από τη φύση και ενισχυμένο από την επιστήμη, το άρωμα Lancôme Idôle Now είναι ο αρωματικός συνδετικός κρίκος των γυναικών που ενσαρκώνουν την αλλαγή. Ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη σύγχρονη αρωματοποιία, προσθέτει νέες πτυχές στην παλέτα του αρωματοποιού. Τις σκηνοθετεί σε ένα ισχυρό, αμετανόητο άρωμα.

Φέρει την υπογραφή των τριών αρωματοποιών που συνέθεσαν το αρχικό eau de parfum, των Shyamala Maisondieu (Givaudan), Nadège le Garlantezec (Givaudan) & Adriana Medina (Givaudan). Παρουσιάζοντας μια νέα προσέγγιση του λουλουδάτου χαρακτήρα του αρχικού Idôle, αυτή η νέα παραλλαγή είναι πιο πλούσια. Είναι όμως και πιο τολμηρή και πιο υπεύθυνη από ποτέ, χάρη σε τρία εμβληματικά, επιστημονικά επαυξημένα συστατικά.

Lancôme Idôle Now

Τριαντάφυλλο, ορχιδέα, musk, βανίλια, αχλάδι & πατσουλί

Το αναβαθμισμένο τριαντάφυλλο έχει πιο εντυπωσιακό οσφρητικό προφίλ. Εκφράζει όλες τις φυσικές πτυχές του εμβληματικού λουλουδιού της Lancôme, χάρη σε μια πρωτοποριακή διαδικασία επαναχρησιμοποίησης του συστατικού. Συνδυάζοντας το αιθέριο έλαιο με το αποσταγμένο ανθόνερο για πρώτη φορά, σήμερα δημιουργεί την αναζωογονητική νότα που ακτινοβολεί στην καρδιά του Idôle Now. Η “φυσική” ορχιδέα της Μαλαισίας αποκαλύπτει το υπέροχο πουδρέ άρωμα της. Συγκεντρώνεται μέσα από μια συμφωνία που λαμβάνεται μέσω τεχνολογίας Head Space.

Μέσα από μια συμφωνία ορχιδέας με τόνους musk, προσθέτει μια πινελιά ζεστής φινέτσας στην αύρα του Idôle Now. Το επαυξημένο δίδυμο βανίλιας περιέχει εκχύλισμα βανίλιας και βανιλίνη φυσικής προέλευσης. Λαμβάνεται από την επαναχρησιμοποίηση του συστατικού με τη χρήση βιοτεχνολογίας, αποκτώντας δεύτερη ζωή και νέα διάσταση. “Δημιουργήσαμε μια νέα διαδικασία εκχύλισης βανιλίνης από άχυρο ρυζιού που μας δίνει μια πιο πλούσια και πιο πολυσχιδή βανιλίνη. Αυτό είναι το νέο συστατικό που χρησιμοποιούμε στο Idôle Now”, λέει η Shyamala Maisondieu (Givaudan) για την επιστημονική διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε, ώστε να επιτευχθεί ένα πιο πλούσιο, πιο τολμηρό άρωμα.

Tαυτόχρονα, η νέα σύνθεση περιλαμβάνει τη ζουμερή φρεσκάδα μιας συμφωνίας αχλαδιού. Aλλά και τη λάμψη της εμβληματικής καθαρής συμφωνίας και τον ζωηρό ξυλώδη χαρακτήρα του πατσουλί. Άμεσα αναγνωρίσιμη και ακαταμάχητα ισχυρή, η chypre αύρα του, λουλουδάτη και κεχριμπαρένια, λειτουργεί σαν οσφρητικό μανιφέστο.

Mια δυναμική γυναικεία συνεργασία από το 2019 έως σήμερα

Από το 2019, όταν λανσαρίστηκε το πρώτο Idôle eau de parfum, αποτελεί μια συλλογική, γυναικεία δημιουργική περιπέτεια. Κάθε άρωμα αυτής της ιστορίας γεννήθηκε από τη συνεργασία τριών ταλαντούχων αρωματοποιών. Τριών γυναικών από τρεις διαφορετικές ηπείρους. Τριών ταλέντων, τριών διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνέβαλαν, καθεμία με τον δικό της τρόπο, σε ένα μοναδικό άρωμα. Tης Shyamala Maisondieu, η οποία έχει καταγωγή από την Ινδία και τη Μαλαισία, της Adriana Medina, μιας Αμερικανίδας που γεννήθηκε στην Κολομβία, και της Nadège le Garlantezec, μιας αυθεντικής Παριζιάνας.

Διαφορετικές, αλλά ταυτόχρονα, συμπληρωματικές, αυτές οι τρεις αρωματοποιοί συνέθεσαν το πρώτο καθαρό λουλουδάτο chypre άρωμα, παρουσιάζοντας το Idôle Eau de Parfum. Μετατρέποντας την ποικιλομορφία σε δύναμη, έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα και δημιούργησαν ένα άρωμα που αποτελεί συνδετικό κρίκο των γυναικών σε όλο τον κόσμο.


Φωτογραφίες, Lancôme.

Eπιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here