Μια αγκαλιά ροδοπέταλα

Η Natalie Portman πρωταγωνιστεί στη καμπάνια του νέου eau de toilette "Miss Dior Rose N' Roses

Η φρεσκάδα μιας αγκαλιάς γεμάτης ροδοπέταλα συναντά την αναζωογονητική ενέργεια μιας σταγόνας δροσερών εσπεριδοειδών.

Η κυκλοφορία του νέου αρώματος Miss Dior Rose N’Roses είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δημιουργημένο από τα φημισμένα Μαγιάτικα τριαντάφυλλα των αγρών της Grasse, υποδέχεται ευχάριστα λίγες σταγόνες αρωματικού Περγαμόντου και κορυφώνει την ένταση του με νότες Λευκού Musk. Το δυναμικό αιθέριο απόσταγμα Γερανιού δίνει ακόμα πιο εκλεπτυσμένη διάσταση στο ολοκαίνουργιο ροζ eau de toilette του οίκου Dior. Δύσκολα θα αντισταθείς.

Αντικρίζοντας τους ανθισμένους κήπους της Grasse

“Στη περίπτωση του Miss Dior Rose N’Roses, δεν ήθελα να δημιουργήσω απλώς ένα τριανταφυλλένιο άρωμα. Στόχος μου ήταν η αποτύπωση μιας ανθισμένης αφθονίας. Θέλησα να προσεγγίσω μια έντονη ανάμνηση που πηγάζει από τη φύση. Το συναίσθημα που ένιωσα σαν παιδί όταν βρέθηκα για πρώτη φορά Μάη μήνα να αντικρίζω τους ανθισμένους κήπους της Grasse.” σημειώνει ο επικεφαλής του τμήματος αρωματοποιίας του οίκου Dior και δημιουργός του αρώματος, François Demachy.

Τριαντάφυλλα του Μάη

Φτιαγμένη από τριαντάφυλλα που ανθίζουν στα περίφημα λιβάδια της Νότιας Γαλλίας για να συγκεντρωθούν κάθε Μάιο στο απόγειο της ανθοφορίας, η νέα αρωματική εκδοχή του Miss Dior έχει σαν μούσα την βραβευμένη ηθοποιό Natalie Portman . Η σταρ εμφανίζεται στο trailer της καμπάνιας με ειδικά σχεδιασμένη δημιουργία της καλλιτεχνικής διευθύντριας των ατελιέ Dior, Maria Grazia Chiuri 

Η Natalie Portman στη καμπάνια του νέου eau de toilette “Miss Dior Rose N’ Roses

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here