Nέα εποχή αρωμάτων Gucci Guilty

Nέα εποχή αρωμάτων Gucci Guilty
Elliot Page, A$AP Rocky & Julia Garner

Ωδή στην αποδοχή του εαυτού μας, τη φιλία και την αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της, το Gucci Guilty επαναλανσάρεται με μια καμπάνια που είναι ταυτόχρονα τόσο έντονη όσο και τρυφερή. Πρωταγωνιστές ο βραβευμένος με Grammy μουσικός και σύζυγος της Rihanna A$AP Rocky, η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Julia Garner και ο υποψήφιος για βραβείο Oscar ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Elliot Page. Υπό τη φωτογραφική ματιά του Glen Lunchford, η καμπάνια προσκαλεί κάθε έναν από εμάς σπίτι, εκεί όπου μεταφορικά είναι το μέρος στο οποίο είμαστε ελεύθεροι. Να αποδεχτούμε αυτό που πραγματικά είμαστε και να αποκαλύψουμε τον αληθινό εαυτό μας.

Κάθε επαφή με τα αρώματα Gucci Guilty Pour Femme και Pour Homme απευθύνει με αγάπη μια πρόσκληση να εξερευνήσουμε, να δημιουργήσουμε και να συνδεθούμε με τους αληθινούς εαυτούς μας μέσα από την ασφάλεια της καρδιάς μας. Τα εμβληματικά αρώματα Gucci Guilty αποπνέουν μέσα από φρέσκες, πολύπλοκες, χωρίς αναστολές συνθέσεις έναν ασίγαστο αισθησιασμό και εξακολουθούν να εμπνέουν νέους τρόπους να ζεις αυθεντικά.

Όλη η σειρά αρωμάτων Gucci Guilty Pour Femme

Η νέα καμπάνια

Στη νέα καμπάνια ο Rocky, η Garner και o Page συνδημιουργούν έναν κόσμο εγκάρδιας ευτυχίας. Διαδραματίζεται σε ένα οικείο περιβάλλον, όπου οι τρεις τους ζουν στιγμές αληθινής σύνδεσης που μαγνητίζουν. Κοιτούν ο ένας τον άλλον, χορεύουν, γελούν και ξεπερνούν τα όρια. Αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο να φανεί και να γίνει αποδεκτός. Δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον και αγκαλιάζουν όλα όσα συμβαίνουν με περιέργεια και ενδιαφέρον. Σε αυτό το φανταστικό μέρος, γιορτάζουν τις αμέτρητες εκδοχές της αγάπης. Βιώνουν την απόλυτη αποδοχή και δείχνουν πώς η δεκτικότητα απελευθερώνει την πιο αγνή μορφή έκφρασης.

Όλη η σειρά αρωμάτων Gucci Guilty Pour Homme

Τα αρώματα

Το Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme πάλλεται έντονα μέσα από την πλούσια, αναζωογονητική ενέργεια που απελευθερώνουν οι νότες από mandora, ροζ πιπέρι, πασχαλιά και πατσουλί. Οι ακτινοβόλες νότες κορυφής του μεσογειακού εσπεριδοειδούς mandora λικνίζονται με φυσικό περγαμόντο και ροζ πιπέρι. Συνδυασμός που χαρίζει στο άρωμα λάμψη και ζεστασιά. Η πασχαλιά μας παρασύρει σε μια ανθισμένη καρδιά από βιολέτα, τριαντάφυλλο και γεράνι. Το άρωμα βαθαίνει με μια ισχυρή βάση από κεχριμπάρι και πατσουλί.

Το Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme, προκαλεί βαθύ αισθησιασμό και ακολουθεί τη μη-συμβατική αρωματοποιία. Περιλαμβάνει εκχύλισμα άνθους πορτοκαλιάς, ένα συστατικό που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στα γυναικεία αρώματα. Είναι γνωστό στην ιστορία ως σύμβολο ρομαντισμού και αθωότητας.

Μια καταμάχητη αρμονία διακριτικότητας και δύναμης αποκαλύπτεται μέσα από τις νότες κορυφής του ιταλικού λεμονιού και του σπινθηροβόλου ροζ πιπεριού. Μας συνοδεύουν μέχρι την αναζωογονητική καρδιά από νερολί, άνθος πορτοκαλιάς και γαλλική λεβάντα. Οι νότες βάσεις από πατσουλί, δέρμα και θυμίαμα ξετυλίγονται μέσα από τη αδιάληπτη ζεστασιά του κέδρου.

Amber floral ακόρντο

Στην καμπάνια εμφανίζονται επίσης το Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme με το αυθεντικό χαρακτηριστικό Amber Floral ακόρντο που εμπλουτίζεται από νότες μανταρινιού, πασχαλιάς και πατσουλί. Ένα Ambery Floral Woody άρωμα που επαναπροσδιορίζει το βασικό πυρήνα του εμβληματικού Gucci Guilty Pour Femme. Αναβαθμίζει το χυμώδες νέκταρ σε υψηλότερο επίπεδο έντασης.

Αντίστοιχα, το Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme είναι μια επανερμηνεία του αρχικού αρώματος με chili πιπεριά και φρέσκο τριαντάφυλλο. Μια έντονη εκδοχή του βασικού πυρήνα του εμβληματικού Gucci Guilty Pour Homme.


Φωτογραφίες Glen Lunchford / Gucci Gulity Campaing.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here