Ο Robert Pattinson καίει καρδιές

Ο Robert Pattinson πρωταγωνιστεί στη καμπάνια για το λανσάρισμα της καινούργιας έκδοσης του eau de toilette Dior Homme

Αρρενωπή όσο ποτέ, η νέα εκδοχή του “Dior Homme” eau de toilette αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον μια και έχει σαν πρωταγωνιστή τον σέξι και γυμνασμένο όσο ποτέ Robert Pattinson. Επίκαιρος από τη συμμετοχή του στο ατμοσφαιρικό θρίλερ “Ο Φάρος” που είναι υποψήφιο για Όσκαρ φωτογραφίας, ο Pattinson καίει καρδιές στη νέα καμπάνια Dior Homme με τίτλο “I’m your Man”.

Ο Robert Pattinson πρωταγωνιστεί στη καμπάνια για το λανσάρισμα της καινούργιας έκδοσης του eau de toilette Dior Homme

Υπό τους ήχους του “I’m your man”

“Είχε ενδιαφέρον το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσω τόσους πολλούς διαφορετικούς ρόλους στη διάρκεια ενός σύντομου φιλμ. Όσο κάναμε τα γυρίσματα όλα έμοιαζαν ασύνδετα και χαοτικά. Όμως το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει”. Αυτά δήλωσε ο 33χρονος ηθοποιός σχετικά με το trailer της νέας καμπάνιας Dior Homme. Υπογεγραμμένο από τη καλλιτεχνική ομάδα The Blaze το σποτ πήρε τον τίτλο της από το κομμάτι
του Leonard Cohen “I’m your Man”.

Robert Pattinson x Dior Homme
Η νέα έκδοση τουDior Homme

Αρρενωπός ερωτισμός

“Η νέα έκδοση του Dior Homme έχει μια αναμφίβολη αρσενική ταυτότητα. Αυτό όμως δεν αποκλείει την ύπαρξη τρυφερών αρωματικών τόνων. Με δυο λόγια καταγράφει με ακρίβεια το προφίλ του σημερινού άντρα.” λέει σχετικά με το eau de toilette ο δημιουργός του και κορυφαίος αρωματοποιός της Dior, François Demachy. Δυναμικό και ταυτόχρονα φρέσκο, το αρωματικό προφίλ του καινούργιου Dior Homme είναι μια οσφρητική πολυφωνία αρρενωπών υλικών. Όπως όλες οι προηγούμενες εκδόσεις, περιλαμβάνει απόσταγμα Κέδρου από το όρος Άτλας. Και αυτή τη φορά αναμιγνύεται με τονωτικό αιθέριο έλαιο από ρίζες Βετιβέριας από τη Χαβάη και εξωτικό έλαιο Patchouli Heart.

Ο Robert Pattinson στα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ Dior Homme

Δείτε το trailer

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here