Αντιοξειδωτική προστασία και λάμψη

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός ισχυρών βοτανικών ελαίων και Προ Βιταμινών C και Ε εγκλωβίζεται για πρώτη φορά στις χρυσαφένιες μονοδόσεις του λεπτόρευστου ελαίου Ideal Resource της Darphin. Στόχος της ευρηματικής φόρμουλας, η δημιουργία μιας εντατικής θεραπείας 60 ημερών που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μοναδική λάμψη. Δρα στα πρώτα σημάδια της κούρασης. Θρέφει και προστατεύει τη νεανική όψη της επιδερμίδας από τις πολλαπλές περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Αντιοξειδωτική δράση

Οι Προ Βιταμίνες C και Ε λειτουργούν πιο αποτελεσματικά μαζί καθώς η καθεμιά συμπληρώνει την αντιοξειδωτική δράση της άλλης. Η Προ Βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό ιδανικό για την προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες και τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Έτσι προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η Προ Βιταμίνη C tetrahexyldecyl ascorbate σε συνδυασμό με ευεργετικά βοτανικά έλαια εξασφαλίζει ακόμη πιο ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Τα βοτανικά έλαια Rosehip Oil, Argan Oil περιέχουν έναν ισχυρό συνδυασμό από Λιπαρά Οξέα Ω3, 6 και 9 που χαρίζουν θρέψη. Το εκχύλισμα του ισχυρού βοτανικού συστατικού Centella Asiatica προσφέρει επιπρόσθετη αντιγηραντική κι επανορθωτική δράση.

Θρεπτικοί καρποί Rosehip
Φύλα του βοτάνουCentella Asiatica

Φυσικά συστατικά

Η αντιοξειδωτική θεραπεία ομορφιάς Ideal Resource της Darphin περιέχει 84% φυσικά υλικά και είναι απαλλαγμένη από βλαβερά Parabens, φθαλικές ενώσεις και ορυκτά έλαια. Στόχος η θρέψη, η λείανση, η τόνωση της συμπαγούς υφής και η μείωση των εμφανών σημαδιών κούρασης της επιδερμίδας. Πιο νεανική όψη από τη πρώτη εβδομάδα χρήσης και ελαχιστοποίηση εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων.

Αποτοξινωτικό μασάζ προσώπου

Χρησιμοποιήστε τις κάψουλες Ideal Resource πρωί και βράδυ, εφαρμόζοντας το Detoxification Kinesio Massage που προτείνει η Darphin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here