Αssai Seaside Project: Νέο spa πάνω στο κύμα

Η Δανάη Λουκάκη και η Μαρία Μπεκατώρου στο Assai Seaside της παραλίας του Αστέρα.

Το Assai healthy skin / skin spa, το happy place που φροντίζει το δέρμα των ανθρώπων της πόλης εγκαινίασε το νέο του project κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Πρόκειται για το Αssai Seaside Project. Το νέο καλοκαιρινό concept ομορφιάς στην παραλία του Αστέρα. Και έχει ετοιμάσει το απόλυτο spa menu περιποίησης και αναζωογόνησης για όσους όλους βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν αυτό το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Οι ιδιοκτήτριες του Assai Seaside, Ειρήνη Θαλασσινού και Γεωργία Κικεντζή φορούν κομμάτια από την special limited edition συλλογή που έχει την υπογραφή του Yiorgos Eleftheriades.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου οι ιδιοκτήτριες του Ειρήνη Θαλασσινού και Γεωργία Κικεντζή υποδέχτηκαν τις αγαπημένες τους φίλες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, για ένα customize summer treatment party!

Δανάη Λουκάκη, Ειρήνη Θαλασσινού, Μαρία Μπεκατώρου , Γεωργία Κικέντζη

Οι φίλες του Assai Seaside, απόλαυσαν μια σειρά από customized skin recoveries στο πρόσωπο, shot treatments στο σώμα και στα μαλλιά και τα εξειδικευμένα massage. Και αποχώρησαν από το Assai Seaside με καλοκαιρινά δώρα από τις εταιρίες pHformula Greece, KOS Paris Greece, Μya boutique, Evy technology και Kure Bazaar.

Αρετή Ντάρμα, Ειρήνη Θαλασσινού, Έλια Κεντρωτά, Γεωργία Κικέντζη
Το Assai Seaside Project είναι κυριολεκτικά επάνω στο κύμα, στη παραλία του Αστέρα.
Assai Seaside Project

Οι Assai Seaside στολές που παραπέμπουν σε neo tropical look και διατίθενται προς πώληση, δημιουργήθηκαν ειδικά για το Assai από τον σχεδιαστή Yiorgo Eleftheriades.

Assai Seaside Project Παραλία Αστέρα Βουλιαγμένης, Astir Beach Τ: 211 705 8261

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here