Πολυτελής φόρμουλα ισοδύναμη με 8 ώρες ύπνου από τη Chanel Beauty

Πολυτελής περιποίηση ισοδύναμη με 8 ώρες ύπνου με το νέο serum Chanel Sublimage L’Extrait de Nuit

Η βαθιά ενυδάτωση είναι απαραίτητη για όμορφη επιδερμίδα, το ίδιο όμως και ο επαρκής ύπνος μιας και όλα τα κύτταρα αναγεννούνται. Η Chanel “έκλεισε” την επανορθωτική δύναμη της νύχτας σε ένα νέο, πολυτελές serum με πανίσχυρη φόρμουλα που ισοδυναμεί με 8 ώρες ύπνου. Με ανάλαφρη και μεταξένια υφή, το Chanel Sublimage L’Extrait de Nuit είναι το ιδανικό serum για σένα που θέλεις επιδερμίδα υγιή, φωτεινή και ενυδατωμένη. Αλλά και για σένα που δυσκολεύεσαι να καλύψεις τις απαιτούμενες ώρες ύπνου και αναζητάς “δραστικά” προϊόντα στη ρουτίνα σου για ένα άμεσο, φρέσκο effect.

Η κρυφή δύναμη της βανίλιας

Το μυστικό στη σύνθεση του καινοτόμου ορού νύχτας, βρίσκεται στη χρήση βανίλιας. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες αλλά ταυτόχρονα έχει ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η Chanel καλλιεργεί τη δική της βανίλια -μια ποικιλία που ονομάζεται Vanilla Planifolia- σε ένα εργαστήριο υπαίθριας καλλιέργειας στη Μαδαγασκάρη. Έτσι εξασφαλίζει ότι διατηρούνται οι ευεργετικές ιδιότητες της. Στη συνέχεια, μέσω μιας διαδικασίας που η Chanel ονομάζει “PolyFraction”, τα εκχυλίσματα του φρούτου συνδυάζονται σε μια φόρμουλα με 40 φορές υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών μορίων από τον αρχικό φυτικό υλικό. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η παραγωγή νέων κυττάρων βελτιώνοντας αισθητά τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τη θαμπή όψη.

Chanel, Sublimage L’Extrait de Nuit

Εκχύλισμα σπάνιας φυτικής ποικιλίας Himalayan swertia

Εκτός από τη μοναδική φόρμουλα βανίλιας η σύνθεση περιλαμβάνει και Himalayan swertia. Μια σπάνια φυτική ποικιλία που ανθίζει μόνο μια φορά κάθε τρία χρόνια στο Μπουτάν. Αυτά τα συστατικά συνεργάζονται αρμονικά για να επιταχύνουν τη διαδικασία της κυτταρικής αναγέννησης που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Καινοτόμο δημιούργημα μακροχρόνιων ερευνών

Από το 2001, η Chanel μελετά τη σχέση ανάμεσα στο ρυθμό της κυτταρικής αναγέννησης  και στην υγεία της επιδερμίδας.  Το L’Extrait de Nuit αποτελεί τον καρπό αυτής της έρευνας. Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει τους τρεις πιο επιβλαβείς παράγοντες που ευθύνονται για την επιτάχυνση της γήρανσης. Ακτίνες UV, ρύπανση και μακιγιάζ. Όταν κοιμόμαστε, το δέρμα μας αρχίζει να “δουλεύει” σκληρά ώστε να αποκαταστήσει αυτές τις φθορές. Αυτό σημαίνει πως ο ελλιπής ύπνος, παρεμποδίζει την επανόρθωση. Συνδυάζοντας έναν ποιοτικό ύπνο με skincare products όπως το L’Extrait de Nuit της Chanel, η επιδερμίδα έχει όλα τα εφόδια για να ανακάμψει και να αναδείξει τη φρεσκάδα της.


Φωτογραφίες, Chanel Beauty.

Κείμενο της make up artist Κωνσταντίνας Κόκκαλη.

@_constance_

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here