Clarins Precious: Πολυτελής αντιγήρανση με κρυοεκχύλισμα από Moonlight flower

Clarins Precious: Πολυτελής αντιγήρανση με κρυοεκχύλισμα από Moonlight flower

Χάρη στην ερευνητική ομάδα της Clarins μέσω μιας εξαιρετικής τεχνολογικής διαδικασίας, αποκαλύφθηκε η δύναμη ενός πολύτιμου λουλουδιού, το Moonlight flower. Πρόκειται για ένα σπάνιο λουλούδι, μοναδικό στον κόσμο, που ανθίζει μόνο μια φορά ετησίως, καλλιεργείται στη Βρετάνη στη δυτική Γαλλία και “μεταμορφώνεται” στη νότια Γαλλία. Έχοντας ως γνώμονα τη βιώσιμη ομορφιά από τo 1954, η γαλλική εταιρεία Clarins σχεδίασε την σειρά Precious ως υλοποίηση μιας πολυτελούς περιποίησης με στόχο την αντιγήρανση και μιας αυθεντικής δέσμευσης στην κοινωνική υπευθυνότητα.

Επιλογή του Moonlight flower ανάμεσα σε 357 άλλα εκχυλίσματα

Τα πολύτιμα λουλούδια της σειράς Clarins Precious, συλλέγονται σε χρονικό διάστημα 2 ωρών, όταν φτάσουν στο απόγειο της ομορφιάς και του μοριακού πλούτου τους. Τότε ξεκινά ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, ώστε τα λουλούδια να μη μειωθούν. Με το που ξεκινήσει η συλλογή τους υπόκεινται αμέσως στη διαδικασία της ψύξης στους -196ο C. Σε αυτό το θεμελιώδες βήμα, ψύχονται κυριολεκτικά τα εύθραυστα μόριά τους, τα οποία αργότερα θα εκχειλιστούν χωρίς τη χρήση διαλύτη.

Αυτή η φυσική διαδικασία κρυοεκχύλισης καθιστά δυνατή την απόκτηση ενός πολύτιμου εκχύλισματος: Το κρυοεκχύλισμα του Moonlight flower. Bοηθά στη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας, που πλέον εμφανίζεται πιο ανθεκτική και ακόμα πιο λαμπερή. Επιπλέον, To Μοοnlight Flower ενεργοποιεί την πρωτεΐνη Foxo που είναι ικανή να παρατείνει τη ζωή ενός οργανισμού για πολλές χιλιάδες χρόνια και βρίσκεται στην καρδιά των κυττάρων μας. Το αποτέλεσμα είναι να ισχυροποιούνται οι αμυντικοί μηχανισμοί του δέρματος για την καλύτερη προστασία του εξουδετερώνοντας τις επιπτώσεις του χρόνου.

Σειρά Clarins Precious

Επανενεργοποίηση της πηγής νεότητας της επιδερμίδας

Η σειρά Clarins Precious αποτελείται από την La Lotion, η οποία προετοιμάζει την επιδερμίδα ώστε να δεχθεί πλήρως τα συστατικά των προϊόντων που θα εφαρμοστούν στη συνέχεια. Το εκχύλισμα “Leaf of Life” -που πρωταγωνιστεί στη σύνθεση όλων των προϊόντων- βοηθά στην φυσική διαδικασία ενυδάτωσης. Ταυτόχρονα το εκχύλισμα Acerola που εμπεριέχεται στη lotion αναδύει τη λάμψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον, η σειρά Clarins Precious για αντιγήρανση περιλαμβάνει την La Crème με λεπτόρρευστη υφή και την La Crème Riche με πλούσια υφή για να επιλέξεις ανάλογα με τις δικές σου.

Και οι δύο, εμπεριέχουν βιολογικά σάκχαρα βρώμης, με έντονη συσφικτική δράση και βιολογικό λάδι καμέλιας, το οποίο θρέφει την επιδερμίδα. Αλλά και βιταμίνη C, η οποία καταπολεμά την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και εκχύλισμα Albizia για αποκατάσταση της λάμψης. Star product της σειράς, το La Sérum Lift. Ανακτά την απαλότητα, την φωτεινότητα και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Με το L’ outil de massage, το gadget της σειράς Clarins Precious, ενισχύεται η αποτελεσματικότητα των προϊόντων κάνοντας τη διαδικασία του skincare πολυτελή ιεροτελεστία.

Clarins Precious, La Crème Yeux

Εξειδικευμένη φροντίδα ματιών

Για την περιοχή των ματιών, την πιο εύθραυστη περιοχή του προσώπου, η σύνθεση της κρέμας ματιών Precious προσφέρει ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση. Διορθώνει και προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης χάρη στην τεχνολογία Clarins Precious Skin Age-Delaying Technology.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό αποτελεσματικών και στοχευμένων βασικών συστατικών. Όπως, πεπτίδιο Palmitoyl Glycine, βιολογικά σάκχαρα βρώμης, εκχύλισμα αγριοκαστανιάς, φυτική καφεΐνη και βιολογικό λάδι καμέλιας. Μαζί με την La Crème Yeux, παρέχεται και το ειδικό applicateur με εφέ κρύου. Βασίζεται στην τεχνογνωσία της Clarins Touch και ενισχύει την αποτελεσματικότητα της κρέμας συμβάλλοντας στην νεανική, φωτεινή όψη των ματιών.


Φωτογραφίες, Clarins.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here