Δίψα για ήλιο


Οι μέρες μυρίζουν καλοκαίρι. Και μετά την άρση του lockdown σίγουρα δεν έχεις καμιά απολύτως διάθεση να συνεχίσεις να μένεις κλεισμένη σπίτι. Με τον μίνι καύσωνα προ των πυλών μπαίνεις όπως και εμείς σε πειρασμό για σύντομες αποδράσεις σε κοντινές παραλίες. Απαραίτητη χειμώνα-καλοκαίρι, η αναβάθμιση της αντηλιακής προστασίας επιστρέφει επιτακτικά στη λίστα των άμεσων προτεραιοτήτων μας. Και επειδή δεν παίζουμε με την ακτινοβολία του ήλιου, επενδύουμε σε υψηλής ποιότητας αντηλιακά προϊόντα βασισμένα σε φόρμουλες νέας τεχνολογίας.

Νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου Expert Sun Protector SPF50 και νέα λοσιόν προσώπου και σώματος Expert Sun Protection από τη Shiseido.

Τεχνολογία Triple Block για προστασία κάτω από τον ήλιο

Πρωτοπόρος από το 1923 που παρουσίασε το πρώτο της αντηλιακό, έκτοτε η Shiseido επενδύει συστηματικά σε νέες τεχνολογικές φόρμουλες αποτελεσματικής προστασίας από τον ήλιο. Η καινούργια αντηλιακή σειρά Expert Sun Protector SPF50 της Shiseido, είναι βασισμένη στην Triple Block Formula που λειτουργεί σαν πολλαπλή προστατευτική ασπίδα. Καταστέλλει την εμφάνιση φθορών που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV όπως ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και θαμπή όψη. Παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιπτώσεις των ακτινοβολιών UVB, από την περιβαλλοντική ρύπανση και την ξηρότητα.
Η νέα τεχνολογία SynchroShield™ προσαρμόζει τη δράση της ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία WetForce αναβαθμίζει τη δύναμη προστασίας όταν έρχεται σε επαφή με ιδρώτα η νερό ενώ νέα τεχνολογία HeatForce έχει την ίδια ιδιότητα αυξομειωμένης προστασίας ως προς την θερμότητα από τον ήλιο.

Expert Sun Protector

Η νέα σειρά περιλαμβάνει αντηλιακή κρέμα προσώπου και λεπτόρρευστη αντηλιακή λοσιόν διπλής χρήσης για το πρόσωπο και το σώμα. Και τα δύο προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με
συστατικά περιποίησης που βοηθούν στην πρόληψη λεπτών γραμμών, ρυτίδων και ανομοιογενούς τόνου. Εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο σώμα ως το τελευταίο βήμα καθημερινής περιποίησης πριν από την έκθεση στον ήλιο. Στα συν της νέας αντηλιακής γκάμας Shiseido, το ελκυστικό αρωματικό αποτύπωμα που αφήνει στην πλήρως ενυδατωμένη και απόλυτα προστατευμένη επιδερμίδα.

Κείμενο, Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here