Emsculpt: Σμιλευμένο σώμα χωρίς να ιδρώσεις στο gym!

Η άνοιξη σε βάζει σε mood ανανέωσης! Και η βελτίωση του περιγράμματος της σιλουέτας σου γίνεται “ευσεβής στόχος” εν όψη καλοκαιριού. Τι θα έλεγες για μια μη-επεμβατική θεραπεία σώματος που υπόσχεται να χτίσει μυς, να κάψει λίπος, να ανυψώσει γλουτούς και να σμιλεύσει τους κοιλιακούς σου, χωρίς άσκηση; Το Emsculpt είναι η λύση για εσένα που θες να εντείνεις ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα της fitness ρουτίνας σου. Αλλά και για εσένα που ονειρεύεσαι σμιλευμένο κορμί χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσεις στο gym.

Αντίo χαλάρωση και λίπος!

Το Emsculpt είναι η πλέον δημοφιλής θεραπεία τόνωσης μυών, επιπέδωσης στομάχου, σμίλευσης μηρών και ανόρθωσης γλουτών. Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας κούρα που γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής αποκλειστικά σε κέντρα περιποίησης σε όλη την Ελλάδα και έχει σαν αποτέλεσμα την ολιστική αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος.

Η τεχνολογία Emsculpt χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ενέργεια υψηλής έντασης HIFEM (High Intensity Focused Elegtromagnetic). Επί της ουσίας προκαλεί συσπάσεις μυών σε βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με εκούσια μυική δράση κάτω από συνθήκες άθλησης . Οι φυσιολογικές συσπάσεις μυών όσο αθλείσαι, μπορούν να φτάσουν μόνον το 35 – 40% μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Με τη συσκευή Emsculpt οι συσπάσεις ενεργοποιούνται στο 100% και ταυτόχρονα το σώμα σου “καίει” περίπου το 19% του υπερκείμενου λίπους.

Όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά; Κι όμως! Τα αποτελέσματα της θεραπείας υποστηρίζονται από εκτεταμένες κλινικές δοκιμές. για τη βελτίωση του κοιλιακού τόνου, την ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών, την ανάπτυξη πιο σφριγηλής κοιλιάς και ενδυνάμωση, τόνωση και σύσφιξη των γλουτών.

Έτσι λειτουργεί το Emsculpt

Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Η συσκευή τοποθετείται στην περιοχή που χρειάζεται σμίλευση και στη συνέχεια ο ειδικός ενεργοποιεί την ισχύ. Στην αρχή η ένταση είναι χαμηλή και αυξάνεται σταδιακά προκειμένου να μην δημιουργηθούν τραυματισμοί στους μύες. Θα νιώσεις να συμβαίνουν συσπάσεις με διαφορά λίγων δευτερολέπτων και ίσως αισθανθείς περίεργα. Στα επόμενα 30 λεπτά η αίσθηση που θα έχεις θα είναι σαν μια λαβή που κρατά τους μυς άκαμπτους για δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα θα νιώσεις κάποια ελαφριά “χτυπήματα”. Κατά τη διάρκεια αυτών των “χτυπημάτων” οι μύες σου ελευθερώνουν χημικές ουσίες όπως το γαλακτικό οξύ. Στη συνέχεια δίνουν σήμα στα λιποκύτταρα της περιοχής για να διασπάσουν το περιεχόμενο τους και να απελευθερωθούν ως λιπαρά οξέα τα οποία μεταβάλλονται και στη συνέχεια αποβάλλονται από το σώμα. Ταυτόχρονα οι μύες υφίστανται κυτταρικές αλλαγές και ενδυναμώνονται ριζικά.

Πολλαπλά αποτελέσματα

Mετά από επτά επίσημες ανεξάρτητες κλινικές μελέτες που έγιναν στις ΗΠΑ, ανάμεσα στα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Emsculpt διαπιστώθηκαν τα εξής:

  • *19% μείωση λίπους
  • *4cm απώλεια στην περιφέρεια της μέσης
  • 16% αύξηση της μυϊκής μάζας
  • 11% μείωση στους κοιλιακούς μύες
  • 5 φορές αύξηση στο μεταβολισμό λίπους
  • Το 80% των πελατών είχε ορατό αποτέλεσμα ανύψωσης γλουτών

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30′ και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερεις συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα δεις να βελτιώνεται η στάση του σώματος σου και μειώνεται η κόπωση κατά τη διάρκεια της μέρας.
Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο συντήρησης, θα έχεις εντυπωσιακά ορατά αποτελέσματα ένα μήνα μετά τη λήξη του προγράμματος Emsculpt. Το ολικό αποτέλεσμα της θεραπείας διαρκεί για περίπου ένα χρόνο και εντείνεται ακόμα περισσότερο υιοθετώντας υγιεινή διατροφή και φυσική άσκηση.

Υπάρχουν παρενέργειες ;

Το Emsculpt είμαι μια μη επεμβατική, εγκεκριμένη από τον FDA θεραπεία, με μικρό κίνδυνο και δεν έχουν καταγραφεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες συγκεκριμένες περιπτώσεις που δεν συνιστάται η χρήση συσκευών Emsculpt. Για παράδειγμα αντενδείκνυται αν έχεις μέταλλο ή βηματοδότη στο σώμα στο σου. Επιπλέον δεν είναι ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Φωτογραφία από τον χρήστη Masha Raymers.

Κείμενο της Spa ManagerΜαρίας Χούντα mariachouda@outlook.com.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here