Ενυδατικό Ελληνικό Γιαούρτι

Η περίφημη σειρά περιποίησης Ελληνικό Γιαούρτι ΚΟΡΡΕΣ, εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα καθαρισμού και 48ωρης ενυδάτωσης.

Ο χειμώνας μπορεί να αποτελεί παρελθόν, όμως αφήνει πάντα διψασμένη την επιδερμίδα μας. Έτσι ξεκινάμε “πρόγραμμα διατροφής” για το δέρμα βάζοντας στη καθημερινή μας περιποίηση τα νέα προϊόντα της ενυδατικής superfood σειράς Ελληνικό Γιαούρτι της KORRES.

Νέα Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού Ελληνικό Γιαούρτι

Ξεκινάμε και ολοκληρώνουμε τη καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με τη νέα Αφρώδη Κρέμα Καθαρισμού της KORRES που μετατρέπει το Ελληνικό Γιαούρτι σε star συστατικό και για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Γνωστή από την ελληνική παράδοση, η ισχυρή ενυδατική δράση του γιαουρτιού, είναι πλούσια σε πρεβιοτικά και προβιοτικά. Η κρέμα καθαρισμού περιλαμβάνει εκχύλισμα από αμάρανθο και φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες που συνδυάζονται στη φόρμουλα. Ιδανική για την αφαίρεση των ρύπων, του μακιγιάζ και της μάσκαρα, η πλούσια κρέμα καθαρισμού Ελληνικό Γιαούρτι έχει ήπιο αφρισμό. Προσφέρει μοναδική αίσθηση άνεσης από την πρώτη εφαρμογή, βελτιώνοντας άμεσα τα επίπεδα ενυδάτωσης. 

Νέο Ενυδατικό Serum Ελληνικό Γιαούρτι

Μετά τον πρωινό και τον βραδινό καθαρισμό, ενισχύουμε τα επίπεδα ενυδάτωσης, με το νέο Ενυδατικό Serum της σειράς. Σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ισχυρό και άμεσο water boost, το Serum Ελληνικό Γιαούρτι δημιουργεί μία δεξαμενή νερού που απελευθερώνεται σταδιακά στο δέρμα για τουλάχιστον 48 ώρες. Σε μόλις 14 ημέρες το δέρμα αλλάζει. Η υφή του γίνεται βελούδινη. Αποκτά μοναδική αίσθηση άνεσης και η όψη του γίνεται πιο φωτεινή και πιο υγιής.  Το ελληνικό Γιαούρτι αποτελεί τη βάση της φόρμουλας. Ενισχύεται με εξτρά δόσεις πρεβιοτικών και προβιοτικών, με σύμπλεγμα WaterPatch και με τρεις τύπους υαλουρονικού οξέως. Προηγμένη και φιλική στο μικροβίωμα, η τεχνολογία του Serum διατηρεί την ισορροπία του δέρματος. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα, τα τραβήγματα και βελτιώνει τη θαμπή και κουρασμένη όψη της επιδερμίδας.

Κρέμα Ημέρας με Ελληνικό Γιαούρτι για 48ωρη Ενυδάτωση

Ολοκληρώνουμε την πρωινή ενυδατική ρουτίνα με την πλούσια, θρεπτική κρέμα με Ελληνικό Γιαούρτι που τώρα κυκλοφορεί σε νέα έκδοση για ξηρές επιδερμίδες. Δημιουργημένη για να χαρίσει αίσθηση άνεσης και υγιή όψη, η κρέμα ακολουθεί την φιλοσοφία της σειράς και είναι εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και προβιοτικά. Περιέχει ενυδατικό σύμπλεγμα WaterPatch Complex που χαρίζει ισχυρό water boost, δημιουργεί αποτελεσματικό προστατευτικό φιλμ για το δέρμα. Η σύνθεση περιλαμβάνει τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση. Διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας και χαρίζει λαμπερή, υγιή όψη στο δέρμα.

Για εξτρά ενυδάτωση, χρησιμοποιούμε την Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask της Korres. Όλα τα προϊόντα Κορρές είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here