Ενίσχυσε την άμυνα της επιδερμίδας σου

Ίσως να γνωρίζεις ότι το 90% των ορατών σημαδιών γήρανσης προκαλείται από την UV ακτινοβολία. Όμως ο ήλιος, δεν είναι ο μόνος παράγοντας κούρασης της επιδερμίδας σου. Επιβαρύνεται πρόσθετα από ρύπανση, γύρη, υπέρυθρη ακτινοβολία, ακόμη και από το μπλε φως οθόνης του κινητού και του υπολογιστή σου. Με την πάροδο της ηλικίας, οι φυσικές αντοχές του δέρματος τείνουν να μειώνονται, οδηγώντας πιο εύκολα σε επιδερμίδα με σημάδια κούρασης και τάση για φθορές.

Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream, Clinique

Το λανσάρισμα της νέας ενυδατικής κρέμας ημέρας Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream της Clinique είναι ο καλύτερος ανοιξιάτικος σύμμαχος σου. Πρόκειται για μια ενυδατική ασπίδα που “ξυπνά”, επανορθώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Με δυο λόγια, πιο λαμπερό, πιο νεανικό δέρμα.

Προστασία, ενέργεια και ενυδατική επανόρθωση

Αντιοξειδωτική Προστασία: Η Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream της Clinique είναι σχεδιασμένη με Τεχνολογία Stop Signs ™. Αυτό σημαίνει προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις ακτίνες UV, στις υπέρυθρες ακτίνες και στο μπλε φως. Παράλληλα δρα σαν ασπίδα σε ελεύθερες ρίζες, ρύπανση, σκόνη και γύρη. Εμπλουτισμένη με ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε και Εργοθειονίνη, υπόσχεται 8ώρη αντιοξειδωτική προστασία.

“Ξύπνημα νεότητας”: Παρέχει ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας μέσα από ένα δυναμικό σύμπλοκο ενέργειας που εμπεριέχει Κρεατίνη, Καρνιτίνη και Καφεΐνη. Χαρίζει 12 ώρες λάμψη ενάντια στα σημάδια κούρασης, καθώς και άμεση μείωσή τους χάρη στις Πέρλες και στους οπτικούς ανακλαστές.

Επανόρθωση: Μειώνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνει τη θαμπή όψη και την υφή της επιδερμίδας. Το σύμπλοκο φραγμού της υγρασίας, με Υαλουρονικό οξύ, Τρεχαλόζη και Εκχύλισμα Υπερικού παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση
και μειώνει τη φθορά της επιδερμίδας.

Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% και Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream.

Συνδυαστική χρήση, ενισχυμένη φροντίδα

Χρησιμοποιήστε το Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% μαζί με τη Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream. Η Βιταμίνη C 10% στην ενισχυμένη φροντίδα, χαρίζει φωτεινότητα, ομοιόμορφο τόνο και βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας. Η κρέμα Superdefense SPF25 «ξυπνά», επανορθώνει και προστατεύει ορατά. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, η Τεχνολογία Συνεχούς Επαναφόρτισης ξεκλειδώνει την πλήρη ισχύ των αντιοξειδωτικών, ώστε να έχετε την εμπειρία ενός προγράμματος περιποίησης, επανόρθωσης σημαδιών γήρανσης και συνεχούς προστασίας.

Η Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream διατίθεται σε δύο συνθέσεις:
• Για Πολύ Ξηρή έως Ξηρή-Μικτή επιδερμίδα (Τύπος Επιδερμίδας 1 & 2)
• Για Μικτή-Λιπαρή έως Λιπαρή επιδερμίδα (Τύπος Επιδερμίδας 3 & 4)

Όλα τα οφέλη τη Superdefence σε μορφή gel

Εάν προτιμάτε τις μη λιπαρές υφές σε μορφή gel, δοκιμάστε το νέο Superdefense SPF 40 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Gel. Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, η δροσιστική μεταξένια εκδοχή της Superdefence είναι ανθεκτική σε ιδρώτα και υγρασία. Ενισχυμένη με αντηλιακή προστασία SPF 40 αποτελεί ιδανική επιλογή για το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here