Εμβληματικές σειρές περιποίησης με την υπογραφή της Juliette Armand

Μια ελληνική εταιρεία ομορφιάς, η Juliette Armand, που πρόσφατα συμπλήρωσε 30 χρόνια καινοτομίας και συμβολής στην περιποίηση, παρουσιάζει την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της, που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε κάθε δερματική ανάγκη. Το brand, από το 1992 μέχρι και σήμερα, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, καθώς έχει μπει στο μπουντουάρ γυναικών που δεν βρίσκονται μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε 40 χώρες του εξωτερικού.

“Αν υπογράφω τα καλλυντικά δεν είναι από ανάγκη προβολής. Πίσω από αυτήν την υπογραφή υπάρχει ένα μήνυμα. Ένας προσωπικός διάλογος. Όταν βρίσκομαι στο εργαστήριο ερευνώντας και σχεδιάζοντας μία νέα συνταγή, απέναντι μου βλέπω τις ανάγκες κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Σαν να πρόκειται να δημιουργήσω μία προσωπική σειρά καλλυντικών” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιουλία Αρμάγου, χημικός και πρόεδρος της Juliette Armand.

Εlements, Juliette Armand.

Elements: Σειρά υψηλής τεχνολογίας

Χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της σειράς Elements είναι το μεγάλο εύρος και η πολύπλευρη δράση των προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες προσώπου και σώματος, σύμφωνα πάντα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιγήρανσης, αντιμετώπισης της ακμής, αλλά ακόμα και well-being απόλαυσης.

Skin Boosters, Juliette Armand.

Skin Boosters

Μία στοχευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης, εναλλακτική της πλαστικής χειρουργικής αφομοιώνεται στα Skin Boosters της Juliette Armand. Χαρακτηριστικό πλεονέκτημα της σειράς Skin Boosters είναι οι “επιταχυντές δέρματος”, το πιο προηγμένο σύστημα παροχής ενεργών συστατικών στο δέρμα (Cosmetic Drones) και το διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ. Η σειρά αποτελείται 11 προϊόντα για χρήση στο σπίτι και 5 θεραπείες για πρόσωπο και σώμα.

Sunfilm, αντηλιακά προϊόντα Juliette Armand.

Sunfilm: Εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία

Αντιηλιακά προϊόντα για αυξημένη και εξειδικευμένη αντιηλιακή προστασία, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η αντηλιακή σειρά Sunfilm σχεδιάστηκε με βάση τις σύγχρονεςανάγκες και τον τρόπο ζωής του ανθρώπου, ώστε να παρέχει προστασία από όλο το φάσμα του ηλιακού φωτός, την ακτινοβολία UVA, UVB, την υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) και το ορατό φως (HEV).

Ameson: Εμπνευσμένη από θεραπείες αισθητικής ιατρικής

Το όνομα της σειράς προέρχεται από την ελληνική λέξη “αμέσως”, υποδηλώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας στην ιατρική αισθητική φροντίδα του δέρματος που είναι το άμεσο αποτέλεσμα. Αποτελείται από εξειδικευμένα προϊόντα μεσοθεραπείας για πρόσωπο και σώμα (Ameson Mesotech).

Ακόμη, από ένα πλήρες σύστημα χημικής απολέπισης (Ameson Mesopeel), τρία καταπραϋντικά και αναπλαστικά προϊόντα για χρήση μετά την εφαρμογή πρωτοκόλλων μεσοθεραπείας και χημικής απολέπισης (Mesotherapy Αfter). Και τέλος, 4 εμφυτεύματα διασταυρωμένου και μη Υαλουρονικού Οξέος.


Κεντρική φωτογραφία Juliette Armand.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here