Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος

Γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το πολύτιμο φρέσκο εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης συναντά για πρώτη φορά ένα ισχυρό κολλαγόνο φυτικής προέλευσης που προέρχεται από μιμόζα. Το ραντεβού των δύο ισχυρών συστατικών γίνεται είδηση χάρη στη νέα φόρμουλα της Επανορθωτικής Κρέμας Νεότητας Χρυσός Κρόκος Korres. Πρόκειται για το νέο σύμμαχο ομορφιάς που αντιμετωπίζει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Καθώς τα επίπεδα κολλαγόνου δέχονται συνεχείς επιδρομές από τον αντιστρόφως ανάλογο αριθμό ελευθέρων ριζών, η επιδερμίδα χάνει τον πιο πολύτιμο σύμμαχό της. Έτσι ο χρόνος και η κούραση αποτυπώνονται στο δέρμα που γίνεται πιο λεπτό και πιο χαλαρό. Η νέα Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος της Korres απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε τύπο επιδερμίδας που έχει ανάγκη από συνολική επανόρθωση. Η φυσική χρυσή και απολαυστικά αρωματική υφή της ενισχυμένης σύνθεσης απορροφάται άμεσα από το δέρμα, ενορχηστρώνοντας τη μάχη ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης και κούρασης. Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό με έντονη αίσθηση lifting. Η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. Το πρόσωπο φαίνεται πιο αναζωογονημένο, πιο γεμάτο και λαμπερό, καθώς επωφελείται από το μηχανισμό 48ωρης ενυδάτωσης.

Κολλαγόνο από μιμόζα

Παρόμοιο με το κολλαγόνο που παράγει φυσικά ο οργανισμός, το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης από λεπτανθή Μιμόζα είναι η νέα προσθήκη στη μακρά λίστα φυσικών δραστικών συστατικών της Κορρές. Αυτός ο νέος φυσικός σύμμαχος, γίνεται το δομικό υλικό ενός δυνατού οχυρού που εμποδίζει την απώλεια νερού. Συγκρατώντας την υγρασία, το κολλαγόνο από μιμόζα βαηθά το δέρμα να δείχνει απαλό, πιο γεμάτο, πιο φρέσκο. Το Ελληνικό σαφράν που ανθίζει για μόλις 20 ημέρες στα μοβ λιβάδια της Κοζάνης, γίνεται η πρώτη ύλη για το φρέσκο εκχύλισμα κρόκου που ενσωματώνεται στη φόρμουλα εντός 24 ωρών από τη στιγμή της εκχύλισης. Μόνον έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη διατήρηση της αντιοξειδωτικής δύναμής του.

Απόθεμα ενυδάτωσης

Εκτός από εκχύλισμα φρέσκου κρόκου και κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, η
Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος, είναι εμπλουτισμένη με:

  • WaterPatch Complex, που απελευθερώνει ενυδατικά στοιχεία για τουλάχιστον 48 ώρες.
  • Copper complex που εστιάζει στις ρυτίδες.
  • Εκχύλισμα spilanthes acmella για άμεσο lifting effect.
  • Β-γλυκάνες που ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
  • Ο συνδυασμός των συστατικών ασκεί μια μοναδική θετική επίδραση στο δέρμα που επωφελείται από την ισχυρή δόση νεότητας και κολλαγόνου.

Η Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος Korres είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση μέρα και νύχτα. Χρησιμοποιείται ιδανικά σε συνδυασμό με το Ελιξήριο Νεότητας Χρυσός Κρόκος για το πρόσωπο και για τα μάτια. Δοκιμάστε την για ορατά αποτελέσματα ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης.


Κεντρική φωτογραφία, Kal Visuals, Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here