Λάμψη στο πρόσωπο λίγο πριν τις γιορτές…

Ανυπομονώντας να φύγει το 2016 και να υποδεχτούμε το 2017 ψάχνουμε να βρούμε πώς θα τα καταφέρουμε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο χωρίς ενέσιμα, φάρμακα και επώδυνες μεθόδους…

Με τον δερματολόγο δεν έχω την καλύτερη σχέση ούτε τα Ινστιτούτα αισθητικής, οπότε -όπως καταλαβαίνετε- είμαι πολύ επιφυλακτική σε αυτά που ακούω και σε όσες φορές μου έχουν προτείνει να δοκιμάσω διάφορα στο πρόσωπό μου. Επειδή διανύω όμως μία περίοδο έντονου άγχους (ναι, βλέπω τις επιπτώσεις στην επιδερμίδα μου) και περιμένω να έρθει ο καινούργιος χρόνος με ανυπομονησία είπα να αφεθώ στα έμπειρα χέρια της αισθητικού Γιάννας Ρακλά στο ATHENS COSMETICA.

Σε μισή ώρα που έμεινα στο ινστιτούτο, είδα τη διαφορά. Να σας εξηγήσω σχετικά με την θεραπεία που γίνεται με ένα τριπλό σύστημα ραδιοσυχνοτήτων: είναι μια ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος που θερμαίνει το δέρμα και διεγείρει τους κουρασμένους ινοβλάστες που παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη , βελτιώνoντας παράλληλα την αιμάτωση του προσώπου. Η τεχνολογία 3 DEEP είναι πιστοποιημένη και εξαιρετικά αποτελεσματική στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και του περιγράμματος του προσώπου και σώματος. Κατά την διάρκεια της θεραπείας οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος θερμαίνονται σταδιακά ενώ η επιφάνεια παραμένει στους 40 βαθμούς Κέλσιου (θερμοκρασία καυτού ντους). Η θερμοκρασία του δέρματος παρακολουθείται συνεχώς και το σίγουρο είναι ότι αναδεικνύεται ο καλύτερος εαυτός μας.

gianna-rakla-1«Μου αρέσει η προσεγμένη εμφάνιση του σώματος και του προσώπου, οι αρμονικές γραμμές τους και η υγεία και ομορφιά του δέρματος. Δέρμα που ακτινοβολεί από φρεσκάδα και ελαστικότητα.  Στόχος μας είναι η  ποιότητα , χωρίς ακραίες παρεμβάσεις, και βασικές αρχές μας η ειλικρίνεια και η ασφάλεια στις παροχές μας. Η πολυετής πείρα,  η συνεχής ενημέρωση και η καταρτισμένη γνώση εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα . Εδώ η ιατρική και η αισθητική συνεργάζονται,  αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σας THE BEST OF YOU», υποστηρίζει η Γιάννα Ρακλά.

Η προσεγμένη εμφάνιση του σώματος και του προσώπου, οι αρμονικές γραμμές τους και η υγεία και ομορφιά του δέρματος αποτελούν το όνειρο κάθε γυναίκας. Η αισθητική έχει πλέον τη δυνατότητα να βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων αυτών με ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους που εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα που διαρκούν.
Όραμα της Athens Cosmedica είναι να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες τις κατάλληλες πληροφορίες και συμβουλές, την κατάλληλη θεραπεία και κυρίως την ικανοποίηση που προσφέρει η βελτίωση της εικόνας τους.
Στο χώρο της Athens Cosmedica θα βρείτε πάντοτε μια φιλική και ειλικρινή συμβουλή προϊόν της μεγάλης εμπειρίας και γνώσης μας. Η επαναφορά της λάμψης του δέρματος, χαρίζοντάς του φρεσκάδα και ελαστικότητα αποτελεί καίριο σημείο επικέντρωσης και ειδίκευσης . Ο στόχος της Athens-Cosmedica είναι πάντα η ποιότητα των θεραπειών και των υλικών χωρίς ακραίες και επιθετικές μεθόδους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το δέρμα, επιλεγμένα μετά από ενδελεχή έρευνα μέσα από ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών σκευασμάτων, με στόχο τη καλύτερη απόδοση. Τα μηχανήματα που είναι τελευταίας τεχνολογίας, επιλεγμένα με προσοχή, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.
Η πολυετής πείρα, η συνεχής ενημέρωση και η καταρτισμένη γνώση  εγγυώνται το καλύτερο γύρω από την ομορφιά και την υγεία του δέρματος.

7159_cosmedica_20150515-1

Για να δείτε διαφορά και να νιώσετε αμέσως καλύτερα θα επικοινωνήσετε με την Γιάννα Ρακλά, που είναι Πτυχιούχος Αισθητικός στο 211 4099926

ATHENS COSMETICA / Παπαδιαμαντοπούλου 4, 115 28 Αθήνα (Στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here