Με μέλι Manuka και ρίζα κόκκινου Τζίνσενγκ

Περιλαμβάνοντας 99,6% συστατικά φυσικής προέλευσης , η  νέα αναπλαστική και αναζωογονητική σύνθεση Pure Vitality Skin Renewing Cream της φίρμας Kiehl’s, είναι ιδανική επιλογή για όλες εμάς που έχουμε αδυναμία στις “καθαρές” φόρμουλες ομορφιάς.

Εμπλουτισμένη με το περίφημο Μέλι Manuka που παράγεται από οικογενειακή επιχείρηση αυτόχθονων Μαορί στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας και με την πανάρχαια Ρίζα Κόκκινου Τζίνσενγκ από την Κορέα, η αποτελεσματική σύνθεση των εργαστηρίων Kiehl’s έχει σαν αποτέλεσμα μια απαλή κρέμα με ανάλαφρη υφή που είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης και της λιπαρής. Η Silver πιστοποίηση του Ινστιτούτου Cradle to Cradle, χορηγήθηκε μετά από αξιολόγηση της ασφάλειας και της βιωσιμότητας των πρώτων υλών, της διαχείρισης των ανανεώσιμων πηγών
ενέργειας και του άνθρακα, της διαχείρισης των υδάτινων πόρων και της κοινωνικής δικαιοσύνης, γεγονός που δίνει επιπλέον αξία στην σύνθεση της Pure Vitality Skin Renewing Cream. Κλεισμένη σε πρωτοποριακό αεροστεγές βαζάκι, το οποίο προστατεύει τα πολύτιμα συστατικά
φυσικής προέλευσης, η νέα αναπλαστική κρέμα Kiehl’s συνδυάζει δύο ισχυρά συστατικά παγκόσμιας παραδοσιακής ιατρικής και δημιουργήθηκε για να προσφέρει άμεση λάμψη και λεία, πιο νεανική όψη σε κάθε επιδερμίδα.
Κλινικές και καταναλωτικές δοκιμές, μετά από 8 εβδομάδες χρήσης, έδειξαν ότι με την χρήση της Pure Vitality Skin Renewing Cream της φίρμας Kiehl’s:
• Η φωτεινότητα και η λάμψη της επιδερμίδας βελτιώθηκε κατά 42%
• Η επιδερμίδα απέκτησε πιο λεία υφή κατά 40%
• Το 91% των συμμετεχόντων συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα τους απέκτησε όψη μεγαλύτερης ενυδάτωσης, θρέψης και φρεσκάδας
• Το 87 των συμμετεχόντων συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα τους φαινόταν πιο φωτεινή και πιο λαμπερή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here