Νικητές Prix de Beauté 2020 Δερμοκαλλυντικά Εξειδικευμένη Περιποίηση

ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beaute 2020 ανακοινώθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μέγαρο Αθηνών. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε τα διακεκριμένα προϊόντα της χρονιάς. Ακολουθούν οι νικητές της ενότητας Δερμοκαλλυντικών – Εξειδικευμένη Περιποίηση Προσώπου. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία.

Χρυσό Βραβείο Pure Vitamin C 10 Serum, La Roche Posay

Αντιοξειδωτικός ορός για δράση κατά των ρυτίδων και της θαμπής όψης του ευαίσθητου δέρματος. Με καθαρή βι­ταμίνη C σε συγκέντρωση 10% που ενισχύει παραγωγή κολλαγόνου, πε­ριορίζει πολλαπλασιασμό ελεύθερων ριζών, μειώνει λεπτές γραμμές, ρυτί­δες. Συνδυάζεται με σαλικυλικό οξύ που κάνει ήπια απολέπιση και με neurosensine και Ιαματικό Νερό που καταπραΰνουν σε βάθος. Καινοτομία, το πρώτο serum βιταμίνης C σε φυσι­ολογικό 5.5 pH, που επιτρέπει την απο­δέσμευσή της σε ενεργή μορφή και τη διατηρεί σταθερή στον χρόνο. Επιπλέ­ον, εξασφαλίζει μέγιστη ανοχή στο ευ­αίσθητο δέρμα. Δέρμα λείο και ομοι­όμορφο. Η υφή βελτιώνεται, η λάμψη αποκαθίσταται.

Αργυρό Βραβείο Premium La Cure, Lierac

Θεραπεία 28 ημερών που βασίζεται στα τελευταία επιτεύγματα της αναγεννητι­κής ιατρικής. Ένεση νεότητας στις γυναί­κες που υποφέρουν από ραγδαία γή­ρανση λόγω έντονου στρες, ορμονικής διαταραχής, συναισθηματικού σοκ. Πρωτότυπο και καινοτόμο υψηλής απόδο­σης δίδυμο ενεργών συστατικών: εξα­πεπτίδιο FX και τεχνολογία GDF-11 που ικανοποιούν ανάγκες εντατικής αναγέν­νησης και αναζωογόνησης. Συμπληρωματικά συστατικά: νιασινιαμίδη, Hyalu-3 με υαλουρονικό οξύ σε τρία μοριακά μεγέθη για τριπλό αποτέλεσμα επανα­πύκνωσης. Διφασική σύνθεση ενσωμα­τωμένη σε μικροκάψουλες, άρωμα με νότες γιασεμιού, ίριδας, musk. Οι ρυτί­δες αμβλύνουν, η επιδερμίδα φαίνεται πιο ξεκούραστη ανακτώντας φωτεινό­τητα, ομοιόμορφο τόνο.

Χάλκινο Βραβείο Beaute du regard, Galenic

Κρυο-ενισχυτική κρέμα πολλαπλής δράσης για την περιοχή γύρω από τα μάτια που αντιμετωπίζει ρυτίδες, σα­κούλες, μαύρους κύκλους. Σύμπλεγ­μα συστατικών αντιγήρανσης Trio Anti-Aging Eye: υαλουρονικό οξύ που λειαίνει ρυτίδες, θειική δεξτρά­νη που σβήνει σακούλες, βιταμίνη Β3 που μειώνει μαύρους κύκλους. Επι­πλέον, οπτικοί παράγοντες που πα­γιδεύουν φως, καλύπτουν μαύρους κύκλους, ρυτίδες. Εξαιρετική γαλη­νική δομή Ice Pillow™, «μαξιλάρι πα­γωμένου νερού» που ενεργοποιεί­ται με κρύο και μασάζ επιτρέποντας τη σταδιακή διάχυση των συστατικών στην καρδιά των κυττάρων. Mεταλλι­κό εργονομικό στόμιο που διευκολύ­νει το μασάζ. Άρωμα από νότες λευ­κών λουλουδιών.

Ανακαλύψτε όλες τις υποψηφιότητες της κατηγορίας Δερμοκαλλυντικά – Εξειδικευμένη Περιποίηση Προσώπου, κάνοντας κλικ εδώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here