Πώς προετοιμάζουμε την επιδερμίδα πριν από μία θεραπεία αισθητικής;

 

Αυτό που συνήθως δεν σκεφτόμαστε μπορεί να επηρεάσει θεαματικά το αποτέλεσμα

Η επιτυχία μιας αισθητικής επεμβατικής διαδικασίας, όπως τα botox ή το ενέσιμο Υαλουρονικό, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι η σωστή και εξειδικευμένη φροντίδα του δέρματος πριν και μετά από αυτή. Το δέρμα που έχει δεχθεί την κατάλληλη προετοιμασία, ανταποκρίνεται καλύτερα στις επεμβατικές διαδικασίες, ενώ με την κατάλληλη φροντίδα μετά την επέμβαση, ο ρυθμός της επούλωσης εκμηδενίζεται (δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας!).

Τα αποκλειστικά ιατρικής χρήσης χημικά peels SkinCeuticals αποτελούν την ιδανική επιλογή για προετοιμασία του δέρματος πριν τις αισθητικές επεμβάσεις, για τη βελτίωση μιας σειράς δερματικών παθήσεων, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του αποτελέσματος μετά από όλες τις κλινικές πράξεις. Οι ασθενείς βλέπουν άμεσα πιο λαμπερό, ομοιόμορφο και σφιχτό δέρμα, ενώ μπορούν να συνεχίσουν άμεσα την καθημερινότητά τους.

skinceuticals_advanced-peels-2-1

Τι είναι το Pigment Balancing Peel και πώς μπορεί να βοηθήσει σε μία επέμβαση; 

Πρόκειται για ένα προσαρμοζόμενο χημικό peel, που καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις, προσφέροντας βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης του φωτογηρασμένου δέρματος και ενίσχυση της λάμψης του. Το Pigment Balancing Peel συνδυάζει υψηλής απόδοσης λευκαντικούς και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες με ένα πανίσχυρο απολεπιστικό όξινο διάλυμα. Συγκεκριμένα, έχει τριπλή δράση:

  • Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση
  • Σβήνει τις καφέ κηλίδες
  • Εξαλείφει λεπτές γραμμές & ρυτίδες, με ελαχιστοποιημένο το αίσθημα ενόχλησης

Πριν την επέμβαση: Οι ασθενείς πρέπει να σταματούν τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων και να ακολουθήσουν μια ρουτίνα περιποίησης, που θα προετοιμάσει το δέρμα. Η σειρά  Peels  της SkinCeuticals:

  • Εγκλιματίζει το δέρμα κατά την προετοιμασία για την επέμβαση
  • Βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας
  • Ελαχιστοποιεί τους ερεθισμούς

Μετά την επέμβαση: Τα peels SkinCeuticals προσφέρουν μέγιστη προστασία και διόρθωση εξασφαλίζοντας:

  • Ενίσχυση των αποτελεσμάτων των πράξεων στο ιατρείο
  • Επιτάχυνση της αποθεραπείας
  • Καταπράυνση του δέρματος και αποτροπή επιπλοκών
  • Κατάκτηση των μέγιστων αποτελεσμάτων.

skinceuticals_advanced-peels-1

 

Ρωτήσαμε την ειδικό Ασπασία Ζαχαρή (Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος) για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Μας είπε: “Ως ιατρός δερματολόγος με πολύχρονη εμπειρία στις αισθητικές επεμβάσεις, στόχος μου πάντα είναι η επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος με τη μέγιστη ασφάλεια και ανοχή. Με τα SkinCeuticals peels αντιμετωπίζω μια πληθώρα δερματολογικών βλαβών, όπως οι υπερμελαγχρώσεις, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες καθώς και τα σημάδια ακμής, με αποτελέσματα άμεσα εμφανή από την πρώτη συνεδρία. Εκμεταλλεύομαι όμως τη δράση τους και σε συνδυασμό με botox και fillers, όπου βοηθούν στην επίτευξη της ομοιομορφίας ώστε να αναδεικνύεται το ιδανικό αποτέλεσμα του ενέσιμου.”

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here