Εξαιρετική σύσφιξη και φωτεινότητα

Η αλληλεπίδραση του φωτός στα επίπεδα του προσώπου -και συγκεκριμένα στην κομψή καμπύλη του φρυδιού, στο περίγραμμα του βλεφάρου και στο σχήμα των ματιών – αποτελούν καθοριστικά στοιχεία για την αρχιτεκτονική και την εμφάνιση του ματιού. Εμπνευσμένοι από τις παρατηρήσεις του Le Corbusier σχετικά με το φως και το σχήμα, οι επιστήμονες της La Prairie διερευνούν τους τρόπους με τους οποίους το φως αποκαλύπτει το σχήμα ειδικά στο τρισδιάστατο τοπίο της περιοχής των ματιών. Το αποτέλεσμα των ευρημάτων, καταγράφεται στη δημιουργία του White Caviar Eye Extraordinaire. Ενός κορυφαίου προϊόντος περιποίησης που δίνει φως στη μοναδική αρχιτεκτονική του ματιού.

Η σειρά White Caviar της La Prairie συμπληρώνεται με το λανσάρισμα του White Caviar Eye Extraordinaire.

Η σημασία της αντανάκλασης του φωτός

Το φως αντανακλά τέλεια σε κάθε ομαλή επιφάνεια και ειδικά επάνω στο πυκνό σύμπλεγμα του κολλαγόνου. Με την πάροδο του χρόνου, η υφή της επιδερμίδας γίνεται ανομοιόμορφη κι αυτό οφείλεται στη μείωση της πυκνότητας κολλαγόνου. Η ικανότητα του δέρματος να αντανακλά το φως μειώνεται και η φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας ατονεί. Σιγά σιγά ευαίσθητη περιοχή των ματιών χάνει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητα της και η χαλάρωση συνοδεύεται συχνά από οίδημα, πρήξιμο και ρυτίδες. Σαν αποτέλεσμα παρατηρούμε μείωση στην έντασης του περιγράμματος, πιο εμφανείς σκιές και λιγότερη φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών.

Λεπτομέρεια της συσκευασίας La Prairie White Caviar Eye Extraordinaire

Σύνθεση φωτεινότητας

Το White Caviar Eye Extraordinaire της La Prairie είναι εμπλουτισμένο με το πρωτοποριακό μόριο φωτεινότητας Lumidose. Πρόκειται για τον πιο ισχυρό αναστολέα της τυροσινάσης, δηλαδή του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία της μελανίνης. Εστιάζει δραστικά στις γκρίζες, καφέ, κίτρινες, κόκκινες και τις μοβ χρωματικές διαταραχές που εξασθενούν τη φυσική φωτεινότητα του δέρματος. Έτσι ενισχύει την αντανάκλαση του φωτός προσφέροντας φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Το σπάνιο εκχύλισμα χρυσού χαβιαριού ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τη σύνθεση. Η φόρμουλα του χαβιαριού συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Ενισχύει την εξωκυτταρική μήτρα του δέρματος και την ικανότητα του δέρματος να αντανακλά το φως. Εμπλουτισμένη με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, η White Caviar Eye Extraordinaire βοηθά στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας στη περιοχή των ματιών συμβάλλοντας σε μια πιο νεανική όψη.

Η συσκευασία

Οι καθαρές γραμμές του κυλινδρικού δοχείου της White Caviar Eye Extraordinaire περιλαμβάνουν το χαρακτηριστικό ανάγλυφο δαχτυλίδι της σειράς White Caviar. Το ασημένιο καπάκι ανοίγει σαν κοσμηματοθήκη αποκαλύπτοντας έναν ενσωματωμένο καθρέφτη που αντανακλά το φως. Με την πίεση του κουμπιού ενεργοποιείται μια καινοτόμος αντλία. Σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί όλες τις ιδιότητες του Lumidose απελευθερώνει με ακρίβεια την απαιτούμενη δόση της λευκής κρέμας. Η συσκευασία του προϊόντος συνοδεύεται από το Κεραμικό Μαργαριτάρι με τη περιστρεφόμενη σφαίρα. Ειδικά σχεδιασμένο για να γίνεται μασάζ κατά την εφαρμογή ενισχύει την ίδια την αποτελεσματικότητα της κρέμας.

Ολοκληρωμένη τελετουργία σύσφιξης

Ξεκινήστε την πρωινή και τη βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας με σχολαστικό καθαρισμό. Το πρώτο βήμα για σφιγηλό δέρμα ξεκινά με την εφαρμογή της Skin Caviar Essence in Lotion. Συνεχίστε απλώνοντας το White Caviar Illuminating Pearl Infusion και μετά εφαρμόστε τη κρέμα ματιών White Caviar Eye Extraordinaire, με μια κυκλική κίνηση ξεκινώντας κάτω από το μάτι και με κατεύθυνση από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Συνεχίστε με ελαφρύ μασάζ στην περιοχή των ματιών χρησιμοποιώντας το Κεραμικό Μαργαριτάρι και ολοκληρώστε τη τελετουργία με μια δόση της κρέμας White Caviar Crème Extraordinaire.

Το White Caviar Eye Extraordinaire της La Prairie κάνει πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου.

Κείμενο Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here