Τέλος στα σπασμένα νύχια

Νέο μυστικό όπλο για υγιή και δυνατά νύχια που δεν σπάνε, το Si_Nails, ISDIN

Ορμονικές διαταραχές, έλλειψη βιταμινών, νοικοκυριό και απαιτητικά μανικιούρ με τζελ και ακριλικά υλικά, επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση και μειώνουν την ανθεκτικότητα των νυχιών. Κάνε ένα δώρο στα αφυδατωμένα και εύθραυστα νύχια σου. Φρόντισε τα με ένα νέο προϊόν περιποίησης που πλέον είναι διαθέσιμο και στα Ελληνικά φαρμακεία.

Si_Nails, ISDIN

Το Si-Nails της Ισπανικής φίρμας ομορφιάς ISDIN είναι μια θεραπεία ομορφιάς για την ολική ενίσχυση των νυχιών σου. Βολική και διακριτική καθώς παραπέμπει σε στυλό, η πρακτική συσκευασία με το ενσωματωμένο πινέλο, κάνει πανεύκολη την εφαρμογή. Ο συνδυασμός των ευεργετικών ενυδατικών συστατικών του Si-Nails παρέχει στα νύχια ένα αόρατο φινίρισμα. Περισσότερη κερατίνη, περισσότερη ενυδάτωση, περισσότερη σιλικόνη και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μόλις 14 ημέρες.

Το θαυματουργό Si_Nails, της ISDIN είναι τόσο διακριτικό που μπορείτε να το έχεις πάντα μαζί σου.

Εμπλουτισμένο με κατιονικό υαλουρονικό οξύ, το οποίο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, το Si-Nails προωθεί την ανάπτυξη των νυχιών αυξάνοντας την ανθεκτικότητά τους. Η θεραπεία βοηθάει την αποφυγή του σπασίματος, υποστηρίζει την ανάκτηση των δομικών συστατικών και συμβάλει στην ορατή αναδόμηση των εύθραυστων νυχιών.

Ανθεκτικότητα και ενυδάτωση

Ο συνδυασμός ευεργετικών συστατικών κάνει το Si-Nails απαραίτητο για υγιή και ανθεκτικά νύχια.

  • Κατιονικό Υαλουρονικό οξύ: Με αυξημένη ικανότητα προσκόλλησης στο δέρμα και στα νύχια το κατιονικό υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ενυδάτωση διαρκείας.
  • Έλαιο Μαστίχας (Pistacia lentiscus): Διεγείρει τη σύνθεση των σκληρών κερατινών και των πρωτεϊνών που σχετίζονται με την κερατίνη, αυξάνοντας το πάχος και τη δύναμη του νυχιού.
  • Οργανική Σιλικόνη: διεισδύει εύκολα στα νύχια, βελτιώνοντας την ποιότητα και την ανάπτυξη τους.
Si_Nails, ISDIN

Εύκολη εφαρμογή

Εφαρμόστε καθημερινά σε καθαρά και στεγνά νύχια. Χρησιμοποιείστε το νωπό πινέλο για να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού και τις παρανυχίδες. Μετακινήστε το πινέλο κάθετα από τη βάση προς τη κορυφή, καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού. Ιδανικά περάστε το πινέλο και στην εσωτερική πλευρά κάθε νυχιο.

Περισσότερες λύσεις για υγιή και δυνατά νύχια εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here