Το Eau Sauvage κλείνει τα 50 και το γιορτάζει

Σήμερα γιορτάζει μισό αιώνα ζωής με χαλαρή στάση και διάθεση, αλλά και νεοτερισμό με ύφος, προσφέροντας την διαφημιστική του ιστορία με μια όμορφη, διασκεδαστική ταινία, η οποία είναι τόσο φρέσκια και κομψή όπως το άρωμα που την ενέπνευσε. Χρώματα ξεπηδούν και εικόνες τρέχουν, με νεύμα και αναφορές στην χιουμοριστική και pop αισθητικής των 60’s και ενός αρώματος που έγινε το στολίδι της γαλλικής αρωματοποιίας.

Ο Alain Delon, το απόλυτο είδωλο του Eau Sauvage, παίζει με τις μεταμορφώσεις με τα χαρακτηριστικά του να εμφανίζονται σε όλα τα πρόσωπα που αποτελούν την ιστορία αυτού του αρώματος. Αποπλανητικός, με ανησυχία, πλησιάζει την πισίνα πριν  διαφύγει στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο.

 

 

Ακόμα πιο απρόσμενα, γίνεται ο διάσημος Anatole, που πρώτη φορά απεικονίστηκε σε ένα έργο του René Gruau, με μια μεγαλειώδη ανεμελιά καθώς περιφερόταν γυμνός, φωτογραφήθηκε στην μυστικότητα του μπάνιου του. Στη συνέχεια, ο ίδιος ενσαρκώνει “τον άνθρωπο στην μπάρα”, εξίσου διάσημη εικόνα του Dominique Issermann, πιο μυστηριώδης και χαρισματικός από ποτέ. Αυτή η κομψή και αμέριμνη ταινία, όπου ο Corto Maltese περνάει άτακτα ως μια αναπάντεχη ομορφιά και βλέπει θηλυκές καμπύλες να μεταμορφώνονται ώστε να ενσαρκώνεται καλύτερα η σέξι ψυχή αυτού του απαράμιλλου “Eau”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here