Τομή στην αντιγήρανση: Όταν η Φύση συμμαχεί με την επιστήμη

Ισχυρή αντιρυτιδική δράση και άμεση, αποτελεσματική ενυδάτωση 

To bioten πρωτοπορεί με το HYALURONIC 3D, μια σειρά βασισμένη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος, που προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, αλλά και άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση, από το πρώτο  άγγιγμα.

Η επιδερμίδα μας έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί την υγρασία και αυτό είναι πραγματικά που της χαρίζει νεανική και σφριγηλή όψη. Επιπλέον, στην επιδερμίδα μας βρίσκονται μόρια υαλουρονικού οξέος, τα οποία δρουν σαν μαγνήτες και μπορούν να συγκρατήσουν έως και 1.000 φορές το βάρος τους σε νερό, για βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση. Ωστόσο, η ηλικία υποβαθμίζει την ποιότητα και τη δυνατότητα των μορίων του υαλουρονικού να συγκρατούν υγρασία, με αποτέλεσμα την απώλεια ενυδάτωσης και την εμφάνιση ρυτίδων στο δέρμα.

To bioten φέρνει πλέον την τεχνολογία του τριπλού συστήματος υαλουρονικού οξέος πιο κοντά στις γυναίκες, προσφέροντας ισχυρή αντιρυτιδική δράση και αποτελεσματική ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Οι 2 τύποι υαλουρονικού οξέος καθώς και ένας φυσικός διεγέρτης του υπάρχοντος υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, εξασφαλίζουν εκπληκτική ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

Συγκεκριμένα, η δράση του HYALURONIC 3D του bioten προσφέρει:

 1. Filler υαλουρονικού οξέος: Γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα, λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή
 2. Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: Διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη.
 3. Φυσικός διεγέρτης υαλουρονικού οξέος: Βοηθά στην αποκατάσταση του βέλτιστου επιπέδου του υαλουρονικού, διεγείροντας τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται.

 

bioten_20160617

Μία δοκιμή 30 ημερών: Γνωρίζοντας καλύτερα τα προϊόντα της νέας σειράς, ανακαλύψαμε πρώτη την Hyaluronic 3D αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με SPF 15 και τα αποτελέσματά της μέσα σε διάστημα ενός μήνα:

 • Άμεσα: Η επιδερμίδα έγινε πιο λεία και αποτελεσματικά ενυδατωμένη
 • Μέσα Σε 6 ημέρες: Το μήκος των ρυτίδων μειώθηκε έως 8%
 • Σε 1 μήνα: το μήκος των ρυτίδων μειώθηκε έως 24%

Πώς θα την χρησιμοποιήσετε: Εφαρμόστε κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Λόγω της παρουσίας αντηλιακών φίλτρων αποφύγετε την εφαρμογή στην περιοχή των ματιών.

Στο επόμενο βήμα “συστηθήκαμε” με την Hyaluronic 3D περιποίησης νυκτός και διαπιστώσαμε ότι:

 • Από το 1ο πρωί: Η επιδερμίδα φαίνεται ξεκούραστη, φρέσκια, λεία & μεταξένια απαλή όπως ακριβώς μετά από 8 ώρες καλού ύπνου
 • Σε 6 ημέρες: Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 10%
 • Σε 1 μήνα: το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 24%

Πώς θα την χρησιμοποιήσετε: Εφαρμόστε κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις.

1461704270_110009716

Τελευταία αφήσαμε την Hyaluronic 3D αντιρυτιδική κρέμα ματιών, με της οποίας την χρήση ανακαλύψαμε ότι:

 • Άμεσα: Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι αποτελεσματικά ενυδατωμένη και λεία
 • Σε 6 ημέρες: Το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 10%
 • Σε 1 μήνα: το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 21%

Πώς θα την χρησιμοποιήσετε: Απλώστε πρωί και βράδυ στην περιοχή των ματιών κάνοντας μασάζ από  την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here