Οι νέες μινιμαλιστικές φόρμουλες των Ultra Pure High-Potency Serums της Kiehl’s

Οι νέες μινιμαλιστικές φόρμουλες των Ultra Pure High-Potency Serums της Kiehl’

Οι οροί έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στη ρουτίνα περιποίησης. Μας φτιάχνουν τη διάθεση με την ντελικάτη τους υφή και μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά εξατομικευμένα δερματικά ζητήματα. Αν είσαι κι εσύ fan, τότε πρέπει να μάθεις τα πάντα για την άφιξη των Ultra Pure High-Potency Serums της Kiehl’s.

Κάθε ένας από τους ορούς αποτελεί μια στοχευμένη λύση περιποίησης που έχει ελεγχθεί κλινικά, ώστε να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητά του. Xάρη στις clean και vegan συνθέσεις δημιουργημένες με 10 ή λιγότερα συστατικά και με ένα κύριο δραστικό συστατικό ως πρωταγωνιστή, συνθέτουν μια σειρά μινιμαλιστικών προϊόντων με αποδεδειγμένη δράση που θα γίνουν η αγαπημένη σου συνήθεια.

Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide: Ελαχιστοποίηση της λιπαρότητας

Ο πρώτος ορός της σειράς, είναι εμπλουτισμένος με το πλέον αποτελεσματικό συστατικό, τη νιασιναμίδη. Ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα, συμβάλλει στην καταπράυνση και στην ελαχιστοποίηση της ορατής ερυθρότητας και μειώνει τις ατέλειες, προσφέροντας στην επιδερμίδα ματ, υγιή όψη. Άμεσα, η πλεονάζουσα λιπαρότητα μειώνεται κατά 58%, ενώ οι ατέλειες μειώνονται ορατά σε 2 εβδομάδες.

Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid: Ομοιόμορφη υφή και φωτεινότητα

Ενισχυμένη με γλυκολικό οξύ, αυτή η σύνθεση απολεπίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και χαρίζοντας πιο φωτεινή και ομοιόμορφη όψη. 82% των συμμετεχόντων που δοκίμασαν τον ορό, παρατήρησε εντυπωσιακή βελτίωση στην υφή του δέρματος.

Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid

Kiehl’s Ultra Pure High-Potency Serum 1.5% Hyaluronic Acid: Ενυδάτωση και αναπλήρωση

Ένα από τα πιο γνωστά και αποτελεσματικά υγροσκοπικά συστατικά, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ορό για να ενυδατώσει εντατικά την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη χαμένα ελαστικότητα της. Η πλούσια σύνθεση αυξάνει την ενυδάτωση κατά 89%, ανακτώντας τον φυσικό όγκο της επιδερμίδας.

Έτσι θα χρησιμοποιήσεις σωστά τους ορούς

Τα Ultra Pure High-Potency Serums της Kiehl’s ενσωματώνονται εύκολα σε όλα τα προγράμματα καθημερινής περιποίησης. Είναι κατάλληλα ακόμα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου skincare προγράμματος για στοχευμένη αντιμετώπιση των αναγκών της επιδερμίδας.

Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα ακολούθησε πιστά 3 απλά βήματα. Αρχικά, καθάρισε καλά και προετοίμασε την επιδερμίδα σου για τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα από τους ορούς Ultra Pure High-Potency της Kiehl’s, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Ολοκλήρωσε την περιποίηση με ένα ενυδατικό προϊόν όπως η κρέμα Ultra Facial της Kiehl’s για θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας.


Κεντρική φωτογραφία Hosein Shirvani / Unsplash.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here