Profhilo: H θεραπεία που δίνει λύση στην απώλεια της ελαστικότητας

Oι θεραπείες για την βελτίωση ατελειών τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα είναι πλέον αμέτρητες. Πολλές από αυτές είναι ήδη γνωστές. Υπάρχουν όμως και νέες, ανερχόμενες, όπως η θεραπεία Profhilo, που υπόσχεται θεαματική βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας. Αν τα σημάδια γήρανσης, η χαλάρωση και οι φθορές του χρόνου σου έχουν χτυπήσει την πόρτα και αναζητάς μια λύση, πρέπει να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για αυτή τη νέα, καινοτόμα μέθοδο. Άλλωστε οι γιορτές είναι πολύ κοντά και μια δραστική θεραπεία που θα σου επιφέρει θεαματική ανανέωση από την πρώτη κι όλας συνεδρία θα εκτοξεύσει και την διάθεσή σου στα ύψη.

Freepik

Μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας που αναδομεί την επιδερμίδα

“Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Είναι τα δομικά στοιχεία που συνθέτουν ένα υγιές δέρμα χωρίς απώλειες όγκου. Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για την αναδόμηση του δέρματος με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ (HA). Ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος. Μέσω αυτής της διέγερσης, βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα του ιστού και αναζωογονείται η επιδερμίδα. Αυτό που κάνει την θεραπεία Profhilo να ξεχωρίζει, είναι ότι διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας,” αναφέρει η VSclinic.

Οφέλη της θεραπείας Profhilo

  • Βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας
  • Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας του προσώπου και του λαιμού
  • Ανόρθωση
  • Επαναφορά λάμψης και ενυδάτωσης

Προτού επιλέξεις να δοκιμάσεις οποιαδήποτε θεραπεία πρέπει να γνωρίζεις τι αποτελέσματα να περιμένεις. Σύμφωνα με την Dermology Clinics, με την θεραπεία Profhilo θα δώσεις ένα συνολικό boost ανανέωσης στην επιδερμίδα σου, όπως:

Nakaridore, Freepik

Έτσι πραγματοποιείται η θεραπεία Profhilo σύμφωνα με τους ειδικούς

“Το Profhilo είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς είναι ένα booster σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος χωρίς BBDE (χημικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του υαλουρονικού ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια). Mάλιστα, έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού στην αγορά (64mg/2ml). Πραγματοποιείται με συγκεκριμένη τεχνική (BAP) σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου που λέγονται Bio Aesthetic Points. Έπειτα απλώνεται και αποδομείται σταδιακά μέσα σε ένα μήνα, προσφέροντας έτσι παρατεταμένη δράση”, αναφέρει η Dermology Clinics.

“Επιτυγχάνεται ενυδάτωση, διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, και ευνοείται η μακροπρόθεσμη αναδόμηση του δέρματος, μέσω της αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών. Ωστόσο, πρόκειται για αποτελέσματα που δεν είναι μόνο αισθητά και ορατά. Η αύξηση του κολλαγόνου έχει επιβεβαιωθεί και με ιστολογικές μελέτες. Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της, είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες για ακόμη πιο ενισχυμένη δράση”, επισημαίνει η VSclinic.

Profhilo® - Η λύση στην απώλεια της ελαστικότητας

Last points: Χρόνος θεραπείας, πρώτα αποτελέσματα και αποθεραπεία

“Σε δύο συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μηνός θα δεις εμφανή βελτίωση. Είναι μία εύκολη, πολύ γρήγορη (10 λεπτά) και ανώδυνη θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας, καθώς η έγχυση γίνεται σε 5 μόνο σημεία σε κάθε πλευρά του προσώπου ή του λαιμού. Το αποτέλεσμα του lifting είναι ορατό μετά τις 20 μέρες, ενώ το δέρμα δείχνει ενυδατωμένο και σφριγηλό αμέσως μετά την θεραπεία”, αναφέρει η VSclinic.

Υποστηρίζει η Dermology Clinics, πως: “Tο Profhilo δεν αντικαθιστά τους ανατομικά χαμένους όγκους όπως γίνεται με τα συνήθη dermal fillers υαλουρονικού οξέος, αλλά εξαιτίας της μοναδικής του επεξεργασίας και της σταδιακής αποδέσμευσης του στους ιστούς, αυξάνει τον όγκο τους, ενώ ταυτόχρονα τους ενυδατώνει, τους συσφίγγει και τους ανορθώνει. Αυτή ακριβώς είναι η πρωτοποριακή Hydrolift δράση της Profhilo® θεραπείας.”

“Είναι επίσης ιδανική θεραπεία για πρόληψη και διόρθωση της χαλάρωσης του δέρματος σε ηλικίες 30-35 χρόνων και άνω. Προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και ανακτά την ελαστικότητα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Βελτιώνει όμως προβλήματα χαλάρωσης και στα χέρια και στο εσωτερικό της επιφάνειας των μηρών”, αναφέρει χαρακτηριστικά η VSclinic.


Που μπορείς να πραγματοποιήσεις την θεραπεία Profhilo® στην Αθήνα:

Vsclinic: Δεκελείας 28 & Δημοσθένους 25, Αχαρνές & Χαριλάου Τρικούπη 155, Κηφισιά

Dermology Clinics: Αγ. Κωνσταντίνου 7, Πειραιάς


Κεντρική φωτογραφία Freepik.

Eπιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.b

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here