Ανανεώστε το μακιγιάζ σας με δύο κινήσεις

 

Απλές και αποτελεσματικές 

Ένα σωστό μακιγιάζ είναι χρονοβόρο και δύσκολο. Εσείς έχετε πετύχει την τέλεια βάση, και νιώθετε έξτρα υπερήφανες για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Όλα πάνε κατ’ευχήν, μέχρι την στιγμή που αρχίζετε και το νιώθετε βαρύ. Αισθάνεστε τους πόρους του δέρματος να εκπέμπουν SOS για ενυδάτωση και οξυγόνο, αλλά έχετε αρκετές ώρες ακόμη μπροστά σας, μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι.

Οι κανόνες ρετουσαρίσματος ενός μακιγιάζ είναι λίγο πολύ οι ίδιοι. Είτε συγκινηθήκαμε λίγο παραπάνω είτε μετά από τις τόσες ώρες το πρόσωπό μας δεν είναι πια όπως το πρωί, εμείς καλούμαστε να το ενυδατώσουμε και να το προστατεύσουμε.

Βασικό εργαλείο επιδιόρθωσης είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Ταμπονάρετε ελαφρά το πρόσωπό σας έτσι ώστε να αφαιρεθούν οι ρίποι και η σκόνη που έχουν κολλήσει πάνω στο foundation. Το δέρμα με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθεί και θα κερδίσει λίγη από την χαμένη του ελαστικότητα και υγρασία. Περάστε λίγη (το τονίζουμε) ποσότητα από το προϊόν της βάσης σας και φιξάρετε με πούδρα. Τα ιαματικά νερά μπορούν να αποδειχθούν εξίσου σωτήρια μιας και καταφέρνουν να διεισδύσουν αρκετά χωρίς όμως να παρασύρουν το μακιγιάζ μας.

Τα μάτια είναι αυτά που κουράζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οπότε, εάν θέλετε το μακιγιάζ σας να μείνει αναλλοίωτο μέσα στην ημέρα, προτιμήστε να επενδύσετε στα χείλη και σε κάποιο έντονο χρώμα που θα τα τονίσει. Έχοντας στην τσάντα σας το κραγιόν, δεν έχετε να φοβηθείτε απολύτως τίποτα. Plus, τα έντονα βαμμένα μάτια, κουράζουν το βλέμμα μας, και μετά από τις ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, το τελευταίο που θέλουμε είναι μερική έξτρα κούραση. Γενναιόδωρες ποσότητες μάσκαρα αρκούν για να δώσουν στην ματιά σας την ένταση που χρειάζεται. Λίγο μαύρο μολύβι στις εξωτερικές γωνίες μπορεί να προστεθεί την τελευταία στιγμή για να την αναδείξουμε λίγο περισσότερο.

 

 

Από την Εύη Τσανάκα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here