Δοκιμάσαμε την τάση του multimasking στην πράξη

 

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα μιας πρακτικής που κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans 

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προστασία, ώστε να παραμένει φρέσκια, σφριγηλή και ενυδατωμένη. Ειδικά η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη από απαλή φροντίδα και καθαρισμό κάθε ημέρα, προκειμένου να παραμένει λαμπερή και νεανική. Όμως κάθε σημείο του προσώπου μας έχει και διαφορετικές ανάγκες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε συχνά διλήμματα ως προς τι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτα: τη λιπαρότητα, την ξηρότητα ή τη χαλάρωση;

Γιατί να βάλουμε μόνο μία; 

Τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιοριστούμε μια που το bioten με 3 νέες μάσκες προσώπου σε συσκευασία σωληνάριου των 40ml που απαντούν ακόμη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, τον καθαρισμό, τη θρέψη και τη σύσφιξη, μας κάλεσε να δοκιμάσουμε την απόλυτη σύγχρονη τάση του multimasking! Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε να εφαρμόζουμε τη σωστή μάσκα στο σημείο που χρειάζεται, αντιμετωπίζοντας την κάθε ανάγκη ξεχωριστά. Έτσι, με τη μάσκα αργίλου στη ζώνη Τ, αντιμετωπίζουμε τη λιπαρότητα,  με μια θρεπτική μάσκα κάτω από τα μάτια προσφέρουμε extra ενυδάτωση και με μία συσφικτική μάσκα στις παρειές και το περίγραμμα του προσώπου μας αποκτάμε σφριγηλότητα.

Από εδώ και πέρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ένα ήρεμο βράδυ και να κάνετε την πρώτη σας δοκιμή απλώνοντας μία προς μία τις μάσκες στο πρόσωπο, έτοιμες να χαρείτε τα θεαματικά αποτελέσματα την άλλη ημέρα το πρωί. Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους “βοηθούς” της ομορφιάς σας:

  • Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό εμπλουτισμένη με 100% φυσική πράσινη άργιλο & πράσινο τσάι που βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων και στη μείωση της όψης των μαύρων στιγμάτων αφήνοντας το δέρμα ανανεωμένο και λαμπερό.

packshot-tube-bioten-facemask-deepcleansing

 

  • Μάσκα προσώπου για θρέψη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Αrgan και 100% βιολογικό Shea butter, προσφέρει στο δέρμα σας εντατική ενυδάτωση,

 

packshot-tube-bioten-facemask-nourishing

  • Μάσκα προσώπου για σύσφιξη, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα Σύκου γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες & το προηγμένο συστατικό φυσικής προέλευσης LIFTINTENSE που προσφέρει άμεση σύσφιξη στο δέρμα.

packshot-tube-bioten-facemask-firming

Οι νέες μάσκες του bioten είναι ήδη διαθέσιμες στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, ενώ από τις 19 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεσή τους σε όλη την αγορά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here