Η Beauty Blender μας φέρνει τα καλύτερα νέα

 

Το μαγικό εργαλείο

Το Beauty blender το ξέρουμε όλες μας. Αυτό το μαγικό σφουγγαράκι θεωρείται από πολλές makeup artists, bloggers και vloggers το απόλυτο εργαλείο του μακιγιάζ που καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα με τα υπόλοιπα σφουγγαράκια της κατηγορίας του και είναι και το προσωπικό αγαπημένο μας για το πιο γρήγορο και εύκολο 5 minutes makeup. Πολλές είναι αυτές μάλιστα που ορκίζονται αιώνια πίστη και αγάπη σε αυτό το ροζ αυγό.

Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πως το συγκεκριμένο προϊόν βγαίνει σε πληθώρα χρωμάτων όπως πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, άσπρο και μαύρο, που μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να προμηθευτούν μόνο οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες του είδους.
01-BeautyBlender-02

 

Η διαφορά στα χρώματα φέρνει και την διαφορά στην αποστολή που το καθένα από αυτά καλείται να εκτελέσει. Τα παστέλ για παράδειγμα βγαίνουν σε μικρογραφίες του ροζ και χρησιμοποιούνται για ένα διορθωτικό μακιγιάζ, σύμφωνα με τους κανόνες που θέλουν το πράσινο να καλύπτει τις κοκκινίλες και το πορτοκαλί τους μαύρους κύκλους. Το μαύρο από την άλλη μεριά, είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για πιο σκούρους τόνους foundation ή ακόμα και για contouring χωρίς να φοβόμαστε πως το πολυπόθητο ροζ, και ακριβό ομολογουμένως, σφουγγάρι μας θα «βάψει» ανεπανόρθωτα.

Φέτος η εταιρεία αποφάσισε να μοιράσει αγάπη στο λαό της, και να κάνει διαθέσιμα τα μαύρα και τα άσπρα σφουγγαράκια ανεξαρτήτως του αν είσαστε επαγγελματίες ή όχι. Εκεί λοιπόν, που το ένα τεμάχιο κόστιζε 20 δολάρια (δηλαδή 17,90 ευρώ), το πακέτο των 10 τεμαχίων έρχεται από την εταιρεία μόλις στα 125 δολάρια.

Εμείς μένουμε συντονισμένες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας όπου θα μπορούμε να κάνουμε ηλεκτρονικά την παραγγελία μας και ανυπομονούμε να έρθουν στην Ελλάδα.

 

Από την Εύη Τσανάκα 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here