Η Chanel κυκλοφορεί βερνίκια gel που διαρκούν έξι μέρες

 

Αυτό που περιμέναμε!

Είναι αλήθεια ότι τα βερνίκια της Chanel αποτελούν ήδη κατεστημένο της ομορφιάς. Κάθε φορά που κάποιο νέο χρώμα κυκλοφορεί το νέο εξαπλώνεται άμεσα και οι γυναίκες που θέλουν να προσφέρουν στον εαυτό τους το καλύτερο σε επίπεδο φροντίδας σπεύδουν να το αποκτήσουν, γιατί συνήθως εξαντλείται αμέσως από τα ράφια.

Μάλλον το καλύτερο παράδειγμα αυτού του φαινομένου είναι το περίφημο Rouge Noir, το πρώτο βερνίκι του οίκου Chanel-Lack που το 1994, χάρη στην Uma Thurman και την ταινία Pulp Fiction προκάλεσε τόσο έντονο ενδιαφέρον από το κοινό, που το μετέτρεψε στο πιο περιζήτητο βερνίκι νυχιών γενικότερα. Επόμενη μεγάλη επιτυχία αποτέλεσε και το Particulière όταν κυκλοφόρησε και έγινε το Νο1 προϊόν ομορφιάς της χρονιάς.

Ήταν ίσως καιρός για μία εντυπωσιακή καινοτομία, σκέφτηκε η Chanel και άλλαξε την φόρμουλα και τους κανόνες. Από τον Απρίλιο του 2016 το beauty brand ξεκινά να παρουσιάζει διεθνώς την νέα του συλλογή Le Vernis Longue Tenue. Σε συνδυασμό με το ειδικό βερνίκι topcoat Le Gel Coat το Vernis Longue Tenue διαρκεί πλέον εντυπωσιακά πολύ, όπως μας προετοιμάζει η Chanel, τουλάχιστον έξι μέρες θα έχουμε άψογο μανικιούρ και χρώμα χωρίς φθορές και θαμπά σημεία, αλλά με ιδιαίτερη λάμψη. Και κάπως έτσι η Chanel μπαίνει πια επίσημα και στον χώρο του ημιμόνιμου μανικιούρ χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας UV. Υπεύθυνο για αυτό είναι ένα το μοριακό σύμπλοκο Ολιγομερές που ενεργοποιείται και κάτω από το φυσιολογικό φως. Στα θετικά σημεία: Τα Vernis Longue Tenue περιέχουν ακόμη την δραστική ουσία βιοκεραμική που φροντίζει, θρέφει και δυναμώνει τα νύχια.

ma2015_15_0038

 

Ποια είναι η καλύτερη χρήση τους: Μετά το πρώτο στρώμα του βερνικιού βάσης (base coat), αφήστε το να στεγνώσει λίγη ώρα, απλώστε μία έως δύο στρώσεις Le Vernis Longue Tenue, αφήστε και πάλι να στεγνώσει και ολοκληρώστε με το τελικό βερνίκι Le Gel Coat. Έτοιμη!

 

 

Ας μιλήσουμε για χρώματα: Η νέα συλλογή περιέχει συνολικά δεκαπέντε χρώματα κ25 ευρώ. Στα τέσσερα κλασικά χρώματα που κυκλοφορούν και σε αυτή τη συλλογή για να μην τα αποχωριστούμε προστίθενται, λοιπόν, έντεκα εντελώς νέες αποχρώσεις μαζί με το τελικό Top Coat. Τα ονόματα αυτών Rouge Essentiel, Οrgandi, Cornélia, Shantung, Gitane, Mythique, Roubachka, Marinière, Chaîne Or, Garçonne, Monochrome. Και κάτι ακόμη: πλέον τα ονόματα και τους αριθμούς των χρωμάτων τα βρίσκουμε στην πίσω πλευρά κάθε μπουκαλιού.

 

kult-nagellacke

Oι τέσσερις κλασικές αποχρώσεις: 

Rouge Noir, Ballerina, Pirate και Particulière

le-gel-coat

Le Gel Coat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here