Η Roger&Gallet μας καλεί σε ένα ονειρεμένο καλοκαίρι με εκλεκτικό άρωμα

 

Με αφορμή το limited edition άρωμα, η Roger&Gallet αποκαλύπτει τη συνεργασία της με τον πιο περιζήτητο floral artist, Thierry Boutemy!

Φέτος, η Roger&Gallet μας τυλίγει με την αύρα του καλοκαιριού, μέσα από το limited edition άρωμα, Ylang! Πρόκειται για το νέο exclusive άρωμα του οίκου, το οποίο κρύβει μέσα του το καλοκαίρι που έχει ονειρευτεί κάθε γυναίκα και μας καλεί σε ένα ακόμα μαγικό οσφρητικό ταξίδι στον κόσμο της Roger&Gallet!

Roger&Gallet x Thierry Boutemy_Limited edition bagΗ διάσημη αρωματοποιός Dorothee Piot, αντλώντας έμπνευση από τις αισθησιακές νότες του καλοκαιριού, το φίλημα του ήλιου και την αλμύρα της θάλασσας, δημιούργησε για τη Roger&Gallet μια μοναδικά καλοκαιρινή αρωματική σύνθεση, που δύσκολα μπορείς να της αντισταθείς!

Εξερευνώντας τη μοναδική σύνθεση του Ylang, στη βάση του ανακαλύπτει κανείς νότες από κέδρο, βανίλια και musk, ενώ στις μεσαίες νότες κυριαρχούν το Υλάνκ, το άνθος καρύδας και πορτοκαλιού. Η χαρακτηριστική καλοκαιρινή του αίσθηση ολοκληρώνεται με νότες από περγαμόντο, μανταρίνι και πορτοκάλι, όλα συνδυασμένα σε ένα ευχάριστο, αναζωογονητικό άρωμα που υπόσχεται να συνοδεύει με τον πιο όμορφο τρόπο τις καλοκαιρινές μας στιγμές!

Roger&Gallet_Ylang

 

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου αρώματος, η Roger&Gallet αποκαλύπτει τη συνεργασία της με τον πιο περιζήτητο floral artist, Thierry Boutemy, τα θαυμάσια βοτανικά installation του οποίου, διακοσμούν τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας στον κόσμο. Ο Thierry Boutemy επανερμηνεύει τη σύνθεση του Ylang και δημιουργεί για τη Roger&Gallet μια ντελικάτη φλοράλ σύνθεση που αναδεικνύει την ταυτότητα του limited edition αρώματος. Η δημιουργική φλοράλ σύνθεση του κορυφαίου βοτανικού καλλιτέχνη, αποτελεί το βασικό εικαστικό του Ylang.

Επιπλέον, ο Thierry Boutemy στο πλαίσιο της συνεργασίας, σχεδίασε για τη Roger&Gallet την απόλυτη καλοκαιρινή τσάντα, το σχέδιο της οποίας συνιστά μια φλοράλ έκρηξη χρωμάτων και θα αποτελέσει το αξεσουάρ που θα συνοδεύσει ευχάριστα τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις!

Το limited edition άρωμα Ylang θα είναι διαθέσιμο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here