Ιαματική ενυδάτωση, μια ιδέα φρεσκάδας για τον Αύγουστο

 

Βασικό βήμα για να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας υγιή και όμορφη

Παθολογικά αίτια και εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι κλιματολογικές συνθήκες και το στρες, αφυδατώνουν την επιδερμίδα με αποτέλεσμα τις γραμμές αφυδάτωσης, το θαμπό δέρμα αλλά και τις σκοτεινές περιοχές. Έτσι, το πρόσωπο χάνει τη φρεσκάδα του μέσα στην ημέρα. Εδώ έρχεται η Vichy με περισσότερα από 80 χρόνια εξειδίκευσης και δίνει τη λύση για τη σωστή ενυδάτωση, που είναι απαραίτητη για την ομορφιά της επιδερμίδας.

Η σειρά Aqualia Thermal περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy από τα ηφαιστιογενή πετρώματα της Ωβέρνης, εμπλουτισμένο με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, και βελτιώνει την κατανομή του νερού στην επιδερμίδα, βοηθώντας το να κυκλοφορεί από κύτταρο σε κύτταρο.

Τι είναι η Τεχνολογία Δυναμικής Ενυδάτωσης;

Η σειρά Aqualia Thermal συνδυάζει το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy με 3 ενεργά σάκχαρα: Υαλουρονικό Οξύ που δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, Aquabioryl, που εμποδίζει την αφυδάτωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας και λ-Carrageenans, που διατηρούν την ενυδάτωση και λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα να δεσμεύει το νερό, να το συγκρατεί στην επιδερμίδα και παράλληλα να διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της.

VICHY - AQUALIA SERUM

 

Στην σειρά μπορεί να βρει κανείς το ισχυρό Serum Ιαματικής Ενυδάτωσης που επαναφέρει άμεσα το fresh look στην επιδερμίδα, για όμορφο πρόσωπο γεμάτο φρεσκάδα, κάθε στιγμή. Διαθέτει την υφή «Quick-Break», μία εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή η οποία κατά την εφαρμογή χαρίζει κύματα δροσιάς! Η κρέμα ημέρας Aqualia Thermal προσφέρει την Ιαματική Ενυδάτωση που χρειάζεται το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διατίθεται σε δύο υφές που ενθουσιάζουν, για κανονικές-μικτές επιδερμίδες αλλά και ξηρές. Στο τέλος της ημέρας, και εμπνευσμένη από τις θεραπείες spa του ιαματικού κέντρου της Vichy στη Γαλλία, η Aqualia Thermal Night Spa δρα ως ενυδατική φροντίδα νύχτας & μάσκα 2 σε 1*. Η δύναμη των ωφέλιμων μεταλλικών στοιχείων του Ιαματικού Νερού συνδυάζεται με πολύ υψηλή συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέος,  Γλυκερίνης, φυτικά ελαίων και ενισχύεται με Aquabioryl, χαρίζοντας άμεσα βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here