Μικρές ατέλειες στο πρόσωπο, μεγάλο πρόβλημα για την καλή μας διάθεση: Λύνεται;

 

Μια αποτελεσματική αντιμετώπιση σε ένα εξαιρετικά συχνά πρόβλημα 

Οι ατέλειες στο πρόσωπο και τα σημάδια ακμής είναι ένα πρόβλημα που συναντάται σε πολλές γυναίκες, ακόμα και μετά το πέρας της εφηβείας. Μάλιστα, από την εφηβεία μέχρι την ενηλικίωση, οι ατέλειες του προσώπου συχνά επιδεινώνονται και γίνονται πιο έντονες, άρα και ενοχλητικές γιατί πολλές φορές μπορεί να είναι μικρές αλλά επίμονες και ιδιαίτερα δύσκολες στην κάλυψη και την αντιμετώπιση. Τι μπορεί να γίνει γι’ αυτό;

Η Vichy κατάφερε να καλύψει αυτή την ανάγκη των γυναικών εστιάζοντας τις μελέτες της ακριβώς σε αυτήν και παράγοντας μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη πρόταση που στόχο έχει να τις βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου και τα σημάδια ακμής. Αποτέλεσμα; Να δείχνουν και να νιώθουν φρέσκιες και λαμπερές σε όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Vichy_Normaderm 3in1

Ποιο είναι το μυστικό της Normaderm 3 σε 1; 

Με τη Normaderm 3 σε 1, η Vichy κατάφερε να συνδυάσει τρεις σημαντικές δράσεις σε ένα αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού, ενάντια στις ατέλειες και τα σημάδια ακμής. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή της σε σαλικυλικό οξύ, γλυκολικό οξύ, LHA αλλά και καταπραϋντικούς παράγοντες όπως η καολίνη και το πυρίτιο, η Normaderm 3 σε 1 προσφέρει απολέπιση, καθαρισμό, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα και όχι μόνο. Έχει όλες τις παρακάτω χρήσεις:

  • Ως φροντίδα απολέπισης: Καθαροί πόροι κατά 91%
  • Ως φροντίδα καθαρισμού: Ακόμα πιο καθαρή επιδερμίδα κατά 94%
  • Ως μάσκα: Άμεσα πιο καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα κατά 97%

 

Vichy_Dermablend 3D_Shade25

Το ιδανικό της συμπλήρωμα βρίσκει σίγουρα στο Dermablend Fluid 3D, ένα νέο Make-up ενεργής διόρθωσης και εξομάλυνσης των ανάγλυφων ατελειών της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής που διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, προσφέρει κάλυψη για 16 ώρες και λειτουργεί σε τρία εξαιρετικά επίπεδα.

  1. Εξομαλύνει τις εσοχές και τις προεξοχές των ατελειών, μειώνει τους πόρους και λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας, χάρης την τεχνολογία AlliagelTM
  1. Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του βελτιώνει την επιδερμίδα μέρα με την μέρα (περιέχει σαλικυλικό οξύ).
  1. Προσφέρει υψηλή κάλυψη και απόλυτο ματ αποτέλεσμα, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα.

Το πιο αποτελεσματικό δίδυμο κατά των ατελειών της επιδερμίδας του δέρματος αξίζει την προσοχή μας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here