Μπορεί να βρήκαμε στις ηφαιστειακές μάσκες την καινοτομία του καλοκαιριού

Eat Mask Love

 Οι σύγχρονες γυναίκες έχουν μια απαιτητική καθημερινότητα που αναζητά άμεσες και ασφαλείς λύσεις για επανόρθωση της επιδερμίδας τους. Έτσι οδηγείται η βιομηχανία της ομορφιάς στις νέες μάσκες προσώπου με πολλαπλά αποτελέσματα. Φυσικά η VICHY ήταν από τις πρώτες που ακολούθησαν το trend και επέλεξε φυσικά μεταλλικά στοιχεία, τα ενσωμάτωσε σε 3 μοναδικές μάσκες και έδωσε στην επιδερμίδα, ακόμα και την πιο ευαίσθητη, μέσα σε 5’  τη «δόση» φροντίδας που τόσο έχει ανάγκη.

Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα ήταν τριπλά: ξεκινούν από την ενυδάτωση χάρη στο ιαματικό νερό, συνεχίζουν με την αποτοξίνωση χάρη στη λευκή άργιλο (καολίνη και μπετονίτη) και ολοκληρώνουν με λάμψη άρη στα ηφαιστειακά πετρώματα και τα οξέα φρούτων.

 

Μάσκα ενυδάτωσης & καταπράϋνσης 

 

enidatosi_apopanw 

  • Υψηλή συγκέντρωση 10% ιαματικού μεταλλικού νερού της Vichy που εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας.
  • Νιασιναμίδη για καταπράϋνση και λάμψη.
  • Ενυδατική γλυκερίνη και αναζωογονητική τεχνολογία menthol-cooling που όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα μειώνει σταδιακά την θερμοκρασία του προσφέροντας άμεση αίσθηση δροσιάς, διπλάσιας διάρκειας σε σχέση με την μενθόλη.

Κι όλα αυτά σε ένα αναζωογονητικό δροσερό και διάφανο gel, με άρωμα πράσινου τσαγιού, περγαμόντου, γιασεμιού, μπαμπού και στη βάση  βανίλιας και white musk.

Μάσκα διπλής λάμψης και απολέπισης 

lapsi_anoixto

 

  • Με ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy για αναζωογόνηση και εξισορρόπηση του pH.
  • Οξέα φρούτων AHA για χημική απολέπιση.
  • Ηφαιστειακά πετρώματα για μηχανική απολέπιση.
  • Βιταμίνη Cg & Μανόζη κατά των ελευθέρων ριζών, υπέρ της λάμψης και επανόρθωσης της επιδερμίδας.

Ένα δροσερό υδάτινο gel με κομματάκια ηφαιστειακού πετρώματος και άρωμα με μήλο, φραγκοστάφυλο, φρέζια, τσάι και στη βάση ροδάκινο και white musk, θα δώσει στην θαμπή επιδερμίδα τη λάμψη που χρειάζεται!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here