Νερά ντεμακιγιάζ: ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά;

 

Ένα προϊόν περιποίησης που έχει μεγαλύτερη σημασία από όσο νομίζουμε

Το ντεμακιγιάζ είναι το βασικότερο στάδιο για να έχουμε μια καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Το επαρκώς καθαρό δέρμα δε, είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά στην όψη μας. Τα ωράρια μας όμως είναι πραγματικά τρελά. Οι υποχρεώσεις ατελείωτες και απαιτητικές, και εμείς κάπου εκεί στη μέση, να προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα. Η λέξη κλειδί σε όλο αυτό; Χρόνος. Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να σώσουμε λίγο. Όλο και με κάτι θα βρούμε να τον γεμίσουμε άλλωστε. Δεν νομίζετε;

Τα νερά ντεμακιγιάζ έφεραν την απόλυτη επανάσταση στη νυχτερινή μας beauty routine, γιατί πολύ απλά, καθαρίζουν και ενυδατώνουν χωρίς ταυτόχρονα να ερεθίζουν το δέρμα και τα μάτια μας. Και θα σταθούμε λίγο παραπάνω στο βραδινό ντεμακιγιάζ, γιατί το βράδυ είναι η σημαντικότερη στιγμή για το δέρμα μας. Τότε έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, να αναπνεύσει και να αναπλαστεί. Τότε είναι που χρειάζεται να είναι απόλυτα καθαρό για να μπορέσουν οι κρέμες και τα serums να λειτουργήσουν και να φτάσουν στις βαθύτερες στοιβάδες.

Λατρεύουμε το γεγονός πως δεν χρειάζεται να φορτώνουμε το νεσεσέρ μας με γαλακτώματα και λοσιόν και πως ένα και μόνο μπουκαλάκι μας καλύπτει πλήρως αφαιρώντας ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ταλαιπωρεί τις βλεφαρίδες μας αλλά και την γύρω περιοχή των ματιών. Έξτρα tip: Μπορεί να αποδειχθεί η τέλεια «γόμα» σε τυχόν λάθη του μακιγιάζ, εμποτίζοντας μια μπατονέτα με λίγο από το θαυματουργό αυτό νερό.

  • Βioderma Sensibio H2o

 

Από την Εύη Τσανάκα 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here