Ο Christian Louboutin δημιουργεί το πιο ποθητό lip-gloss της σεζόν

More than shoes

Εδώ και αρκετό καιρό τώρα ο Christian Louboutin έχει επεκτείνει την δράση και τη φήμη του πέρα από τα εκπληκτικά παπούτσια με τις κατακόκκινες σόλες. Το brand του έχει αρχίσει να εισέρχεται δυναμικά και στον τομέα της ομορφιάς και μας εκπλήσσει με βερνίκια νυχιών, κραγιόν υψηλής ποιότητας και κάτι ακόμη που μας κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον, πρώτα από όλα με την ιδιαίτερη συσκευασία και έπειτα με τη λάμψη των χρωμάτων του.

Πρόκειται για το νέο προϊόν του οίκου Louboutin ονόματι Loubilaque, ένα lipgloss, του οποίου τα χρώματα έχουν μια ιδιαίτερη γυαλάδα που μοιάζει να ξεπηδά ακόμη και μέσα από το γυάλινο μπουκαλάκι του, χωρίς όμως – και εδώ εντοπίζεται η καινοτομία – να κολλάει ενοχλητικά επάνω στα χείλη.

loubilaque_bengali_wand1

Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς του οίκου, έτσι και το Loubilaque προσφέρεται μέσα σε ένα εξαιρετική ομορφιάς μπουκάλι σχεδιασμένο με προσοχή στην λεπτομέρεια και όποιος θέλει – αυτό είναι μάλλον το καλύτερο – μπορεί να το κρεμάσει σαν μενταγιόν γύρω από το λαιμό γιατί είναι σχεδιασμένο και για αυτό το σκοπό!

Αγαπήσατε; Λίγη υπομονή ακόμη τότε. Τα Loubilaque θα ξεκινήσουν να προσφέρουν από το Online Store του Christian Louboutin από την πρώτη ημέρα του Ιουλίου στην τιμή των 75 ευρώ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here